Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ωρών

Το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ωρών

Ανά την Ελλάδα από χθές στις 18.30 μέχρι σήμερα στις 7.30 το πρωί

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ηλεκτρονικοί ενημέρωση

(Δράστες αναζητούνται)

Ληστείες

1)Την 21-11-2011/20.00 στη Νέα Ιωνία, οδός Αίνου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με μοτ-τα και αναζητούνται.

Ηλεκτρονικοί ενημέρωση

(Δράστες αναζητούνται)

2) Την 21-11-2001/23.12 στη Νέα Πέραμο, στάση Προαστιακού, (4) άγνωστοι δράστες με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων αφαίρεσαν από ημεδαπό άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και (1) κινητό τηλέφωνο. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.

 

Δελτίο τύπου

(Σύλληψη -1- δράστη)

Σύλληψη ημεδαπού για οφειλές προς το δημόσιο

Την  21-11-2011 και ώρες μεσημβρινές, στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός, διαχειριστής εταιρείας εισαγωγής και εξαγωγής τροφίμων, για χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 1.248.843€. Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή.

 

Δελτίο τύπου

Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

(Σχηματισμός δικογραφίας)

Απάτη με χρήση υπολογιστή

Από την έναντι Υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, που είχε εγκαταστήσει παράνομο λογισμικό σε ηλεκτρονικό υπολογιστή εταιρείας εξειδικευμένων υπηρεσιών μοντελοποίησης μεταλλικών κατασκευών και με απομακρυσμένο τρόπο είχε πρόσβαση στα υπολογιστικά στοιχεία της εταιρείας. Η συνολική ζημιά που υπέστη το γραφείο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρείας, υπερβαίνει το 1.000.000€, ποσό που προκύπτει από την καταστροφή - διαγραφή του λογισμικού και του υλικού που ήταν αποθηκευμένο στο server της εταιρείας. Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική ψηφιακή έρευνα που διενήργησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή εταιρείας εξειδικευμένων υπηρεσιών μηχανικού στο Βόλο, διαπιστώθηκε ότι σε αυτόν είχε εγκατασταθεί παράνομο λογισμικό, μέσω του οποίου μπορούσε να πραγματοποιείται απομακρυσμένη πρόσβαση και να «διαβάζονται» στοιχεία επιχειρηματικού χαρακτήρα της εταιρείας. Κατά την ηλεκτρονική ανάλυση των αρχείων του υπολογιστικού συστήματος της εταιρείας, εντοπίστηκε η ηλεκτρονική διεύθυνση του μέχρι τότε άγνωστου χρήστη, ο οποίος είχε εισέλθει στον υπολογιστή χωρίς εξουσιοδότηση μέσω ειδικού λογισμικού (cracking). Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν (2) σκληροί δίσκοι Η/Υ. Από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε στους φορητούς υπολογιστές και στους σκληρούς δίσκους του 33χρονου, παρουσία του, βρέθηκε εγκατεστημένο το πρόγραμμα μέσω του οποίου αποκτούσε πρόσβαση στα υπολογιστικά συστήματα της εταιρείας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μαγνησίας.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δ/νση Ασφ. Θεσ-νίκης

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -2- δραστών)

Περί ναρκωτικών

Την 21-11-2011/14.50 στην Ανάληψη Θεσ-νίκης, οδός Αν. Νάστου, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ηλικίας 52 και 50 ετών αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους, καθώς και σε έρευνες που έγιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το που επέβαιναν και στην οικία του ενός εξ αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (572,4) γραμμάτια ηρωίνης, (5,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (20) ναρκωτικά δισκία για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, (3) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 915€. Επίσης, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Δράστες αναζητούνται)

Εμπρησμός

Την 22-11-2011/00.05 στην Περαία Θεσ-νίκης, οδός Γενναδίου, άγνωστοι δράστες αφού περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό το καπό Ι.Χ.Ε. αυτ-του, ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού, του έβαλαν φωτιά, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Πυρκαγιά έγινε έγκαιρα αντιληπτή από ανωτέρω ιδιοκτήτη, ο οποίος και κατέσβησε αυτή. Προανάκριση διενεργεί η Π.Υ. Δράστες αναζητούνται.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝ.  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Α.Δ. Λάρισας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Τροχαίο – διακοπή δρομολογίου  ΟΣΕ

Την 22-11-2011/04.45 στο 5ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, Λάρισας - Βόλου, Ι.Χ.Ε. αυτ-το οδηγούμενο από αλλοδαπό, υπήκοο Πολωνίας, κινούμενο σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, με αποτέλεσμα να διακοπεί το δρομολόγιο του ΟΣΕ κατά μια ώρα. Η αμαξοστοιχία αναχώρησε κανονικά ώρα 05.55. Όχημα και οδηγός μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Περιφέρειας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις