Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Φούρα και Δημαρά

Πάτρα: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Φούρα και Δημαρά

«Άρωμα» προεκλογικής εκστρατείας στη χθεσινή εκδήλωση του Forum Ανάπτυξης

Ανέβηκαν οι τόνοι στη χθεσινή εκδήλωση στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα μεταξύ του νυν δημάρχου Γιάννη Δημαρά και του πρώην Ανδρέα Φούρα. Τη σκυτάλη πήραν και τα στελέχη των δυο παρατάξεων που βρίσκονταν στην αίθουσα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να ηλεκτριστεί.

Ο Ανδρέας Φούρας μιλώντας από του βήματος της εκδήλωσης, κατηγόρησε για ανυπαρξία τόσο τη δημοτική Αρχή του Γιάννη Δημαρά, όσο και τη δημοτική Αντιπολίτευση του Δημήτρη Κατσικόπουλου.

«Όπου κυκλοφορώ στην πόλη έχω την αίσθηση ότι οι πολίτες δεν έχουν πεισθεί ότι υπάρχει δημοτική Αρχή, δεν έχουν πεισθεί ότι υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φούρας για να συμπληρώσει με νόημα ότι «τα κενά στη ζωή καλύπτονται».

Η τοποθέτηση Φούρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Ηλία Γρηγόρη, ο οποίος κάλεσε τον πρώην δήμαρχο να σεβαστεί το ακροατήριο και κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική Αρχή για τη σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Πατρέων.

Η απάντηση ήρθε από τους πρώην αντιδημάρχους του Α. Φούρα, Γ. Ζαφειρόπουλο και Σπ. Δεμαρτίνο, οι οποίοι κατηγόρησαν για ανυπαρξία την παρούσα δημοτική Αρχή.

Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε και ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς απέναντι στην προηγούμενη δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και του εργοστασίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις