Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κλυδωνίζεται η ΔΗΜΑΡ- Μετά τον Ψαριανό και ο Μπίστης επιτίθεται στον Κουβέλη

Κλυδωνίζεται η ΔΗΜΑΡ- Μετά τον Ψαριανό κ...

Τι έγραψε στο facebook

Μετά τον Γρηγόρη Ψαριανό ήταν η σειρά του Νίκου Μπίστη να επιτεθεί στον Φώτη Κουβέλη για την απόφαση του να προκαλέσει ρήξη στην τρικομματική κυβέρνηση.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ο Νίκος Μπίστης επιτίθεται στον Φώτη Κουβέλη να σκληρές εκφράσεις για την απόφασή του να αλλάξει εντελώς θέση μέσα σε λίγες ώρες και από την κατ' αρχήν συμφωνία της Τετάρτης να φτάσει στο... αντάρτικο της Πέμπτης, ενώ αναγνωρίζει τη στάση που κράτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «φωνή της λογικής».

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν τη χώρα σε περιπέτεια. Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα " βαθύτερα αίτια" και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε.

Οι Άγγλοι το λένε "It is the short answer". Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: "ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση". Ο Βενιζέλος ήταν φωνή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας.

Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της», έγραψε στο Facebook ο κ. Μπίστης.

Χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Ψαριανός μπροστά στους δημοσιογράφους τόνιζε ότι «Με άλλη απόφαση έφυγε ο Κουβέλης από εδώ το μεσημέρι και με άλλα είπε στο Μαξίμου», καταγγέλλοντας ουσιαστικά τον Φώτη Κουβέλη ότι, αν και είχε εξουσιοδοτηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Εκτελεστική Επιτροπή να πει «ναι» στην πρόταση Σαμαρά, συνετέλεσε στη ρήξη με το Μαξίμου.

Μάλιστα, ο κ. Ψαριανός, φωνάζοντας, έλεγε ότι «εγώ αύριο δεν έρχομαι», αναφερόμενος στη νέα κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, που έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις