Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ορέστης Τζιόβας έγινε σερβιτόρος

Ο Ορέστης Τζιόβας έγινε σερβιτόρος

Ο Ορέστης Τζιόβας, παράλληλα με τις πρόβες στο θέατρο, έχει ξεκινήσει να εργάζεται και ως σερβιτόρος σε καφετέρια στο Μοναστηράκι

Ο Ορέστης Τζιόβας, παράλληλα με τις πρόβες στο θέατρο, έχει ξεκινήσει να εργάζεται και ως σερβιτόρος σε καφετέρια στο Μοναστηράκι, προκειμένου να βγάζει επιπλέον χρήματα και έτσι να αντιμετωπίσει το οικονομικό του πρόβλημα. Ο γνωστός ηθοποιός δεν φοβάται τη δουλειά και το έχει αποδείξει, αφού από τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, όταν τα έβρισκε σκούρα στο θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρος και μάλιστα το διατυμπάνιζε.

«Αν δεν έχεις λεφτά, δουλεύεις» είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια. Αυτήν την περίοδο θα εμφανίζεται στην παράσταση «Ωχ! Τι κόσμος γιαγιά!», που ανεβαίνει σε λίγες μέρες στην ταράτσα του θεάτρου «Λαμπέτη» (το οποίο επαναλειτουργεί ύστερα από οκτώ χρόνια) μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο ηθοποιών, μεταξύ των οποίων είναι η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Σοφία Φαραζή, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Σταύρος Σβήγκος και άλλοι. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η Θάλεια Ματίκα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight