Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την ΕΡΤ το απόγευμα -ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη...

Ο Δήμος θα συμμετέχει και στην απογευματινή κινητοποίηση

Μετά από πρόταση  του Δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, η οποία έγινε αποδεκτή από τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει με μοναδικό θέμα το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο Δήμαρχος καλεί όλους τους φορείς της πόλης στη συνεδρίαση του Σώματος, στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιμάνι, ώστε να ακουστούν οι απόψεις όλων για το θέμα της ΕΡΤ και να ληφθούν αποφάσεις από το Σώμα.

Ο κ. Δημαράς θα προτείνει στις 7 το απόγευμα να διακοπεί η συνεδρίαση και να μεταβούν όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται για την ΕΡΤ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ στο Ραδιοφωνικό Σταθμό στο  Δασύλλιο και συζήτησε μαζί τους εκφράζοντας  ταυτόχρονα τη συμπαράστασή και τη συμπαράσταση του Δήμου προς αυτούς. Παρόντες στη συνάντηση με τους εργαζόμενους ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπος Στανίτσας και η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις