Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: "Η ΕΡΤ είναι κτήμα όλων των Ελλήνων πολιτών"

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: "Η ΕΡΤ είνα...

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου (Αριθμ. Α 139) βάζει η Κυβέρνηση την ταφόπλακα στην Αντικειμενική Ενημέρωση, στην Πολυφωνία, στον Πολιτισμό, στη Δημοκρατία.

Η ΕΡΤ απαιτείται να είναι ανοικτή, είναι ιδιοκτησία όλων των Ελλήνων πολιτών. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΑ Πάτρας καταδικάζοντας το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης και τονίζοντας τον κομβικό ρόλο της ΕΡΑ Πάτρας, ως σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας, με την κάλυψη πολλών γεγονότων πολιτιστικών, θρησκευτικών, αθλητικών και πρώτιστα κοινωνικών για το σύνολο των ΟΤΑ στη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο για το Δήμο Πατρέων.

Απαιτούμε άμεση ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης που επιφέρει σοβαρό πλήγμα στη Δημοκρατία οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και ανοίγοντας την πιο μαύρη σελίδα μετά τη μεταπολίτευση στη χώρα μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να συμπαρασταθούν στις αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡA Πάτρας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αγωνιστούμε για ένα θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΡΤ που θα κατοχυρώνει και θα περιφρουρεί την ανεξαρτησία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, την αποδέσμευσή της από την εκάστοτε Κυβέρνηση και κάθε κέντρο πολιτικών και πελατειακών παρεμβάσεων.

Η ΕΡΤ είναι κτήμα όλων των Ελλήνων πολιτών.

Οι αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η Κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Αριθμ. Α 139)".

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.ΠΑΤΡΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις