Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Κάλεσμα συμμετοχής στο απογευματινό συλλαλητήριο για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Κάλεσμα συμμετοχής στο α...

Στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου

"Tο Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας εκφράζει την έντονη αντίδρασή του για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και να οδηγήσει στην απόλυση 2.656 εργαζόμενους σε αυτήν.

Η ΕΡΤ αποτελεί δημόσια περιουσία που υπηρετεί το αγαθό της ενημέρωσης του ελληνικού λαού , παρέχοντας πέρα από αυτή, παιδεία και πολιτισμό μέχρι τις εσχατιές του ελληνισμού.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ με τις συνακόλουθες απολύσεις ,ύστερα από  απαίτηση της Τρόικας, με την ενεργοποίηση για άλλη μια φορά Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου  δείχνει τον αντιδημοκρατικό και αυταρχικό τρόπο που έχει επιλέξει η Κυβέρνηση για να εκτελέσει τις εντολές των δανειστών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να νιώθει σίγουρος και ασφαλής από τις διαβεβαιώσεις κανενός Υπουργού ότι δε θα υπάρξουν διαθεσιμότητες και απολύσεις. Απαιτείται από όλους μας συσπείρωση και αγωνιστική δράση για να αποκρουστούν αυτές οι πολιτικές.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

Σας  καλούμε να συμμετάσχετε στο συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου  ώρα  7 στην πλατεία Γεωργίου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις