Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πύργος: Υπό κατάληψη η ΕΡΑ – Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι για το λουκέτο στην ΕΡΤ

Πύργος: Υπό κατάληψη η ΕΡΑ – Διαμαρτύρον...

Στο πλευρό τους ο δήμαρχος της πόλης

Με μία πρωτόγνωρη για την ιστορία της Ελλάδος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε ότι στην ΕΡΤ μπαίνει πλέον οριστικό λουκέτο καθώς και ότι όλοι οι εργαζόμενοι απολύονται.

Από τις 12:00 το βράδυ το σήμα που μας συντρόφευε για ένα περίπου αιώνα θα σταματήσει να εκπέμπει αφήνοντας τον χώρο της ενημέρωσης ανοιχτό στις διαθέσεις των συμφερόντων των ιδιοκτητών των ιδιωτικών ΜΜΕ.

Οι δημοσιογράφοι κατέλαβαν το χώρο του ραδιομεγάρου πριν από μία ώρα περίπου, κάτι που έγινε και στον Πύργου όπου από νωρίς βρίσκονται εκεί οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ σε μία ενέργεια να προασπίσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να συνεχίσουν να εργάζονται.

«Πλήγμα στην αντικειμενική ενημέρωση το κλείσιμο της ΕΡΤ»

Ο Δήμαρχος Πύργου με την ανακοίνωση του κλεισίματος της ΕΡΤ σε δηλώσεις του μίλησε για πλήγμα στην αντικειμενική ενημέρωση. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Η δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως το προπύργιο της αντικειμενικής ενημέρωσης στην υπηρεσία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Ειδικά για την περιοχή μας, δεν πρέπει να διαφεύγει το γεγονός ότι ο τοπικός σταθμός της ΕΡΑ, αποτελεί μια όαση αντικειμενικής ενημέρωσης και πολιτισμού. Το επιχειρούμενο κλείσιμο της ΕΡΤ δεν πλήττει μόνο τους εκατοντάδες εργαζομένους της, αλλά αποτελεί και ένα βήμα πίσω στην ενημέρωση των πολιτών. Είναι περιττό να πω ότι εκφράζουμε την πλήρη και κατηγορηματική αντίθεσή μας σε κάθε σκέψη να κλείσει η ΕΡΤ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις