Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 11 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 11 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Η εξαιρετική όψη Κρόνου-Ποσειδώνα βοηθά ιδιαίτερα προς τη κατεύθυνση της εκπλήρωσης επαγγελματικών ονείρων. Είναι μια όψη μακροχρόνια, που κορυφώνεται για δεύτερη φορά τώρα, ενώ η πρώτη ήταν τον Οκτώβριο και πιθανόν τότε να βάλατε τις βάσεις για να κάνετε όσα πραγματικά ονειρεύεστε επαγγελματικά, μέσα από σκληρή και υπεύθυνη δουλειά βέβαια.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα ευεργετική για το ζώδιό σας η μακροχρόνιας επιρροής όψη  Κρόνου-Ποσειδώνα, η οποία σάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση ονείρων. Το πρώτο βήμα είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τώρα μορφοποιούνται ακόμα καλύτερα τα οράματά σας. Πιθανές επιτυχίες στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, σπουδών, νομικών, ταξιδιών, δημιουργικότητας.

Λέων

Η διαδικασία ψυχολογικής και συναισθηματικής ωρίμανσης που σας έχει βάλει ο Κρόνος από το περασμένο φθινόπωρο, προχωρά, ενώ τώρα που κορυφώνεται για δεύτερη φορά η θετική όψη Κρόνου-Ποσειδώνα, νιώθετε ότι ξέρετε καλύτερα τι θέλετε και ποια είναι τα πραγματικά σας όνειρα. Φέρνει επίσης επιτυχίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, οικονομικών, κληρονομικών κλπ.

Παρθένος

Κοντύτερα προς την πραγματοποίηση ονείρων σάς φέρνει η θετικότατη γωνία Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται για άλλη μια φορά τώρα, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, η οποία για πρώτη φορά σας ώθησε προς την υλοποίηση αυτή τον περασμένο Οκτώβριο. Ο ρομαντισμός γίνεται πιο πραγματικός από ποτέ. Εύνοια σε σχέσεις, γάμο, συνεργασίες, επικοινωνία, μετακινήσεις.

Ζυγός

Πολύ καλή για τα εργασιακά και τα οικονομικά σας η όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα, και μέσα απ' την οποία νιώθετε μια ασφάλεια υλική και συναισθηματική η οποία συνδέεται και με τη διαίσθησή σας. Έχετε μπει σε έναν ρυθμό και σε μια ροή ζωής που ξέρετε ότι θα σας καλύψει οικονομικά κι εργασιακά, αρκεί να εξυπηρετείτε πραγματικές ανάγκες και τους άλλους.

Σκορπιός

Ο Κρόνος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει για δεύτερη φορά ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, το οποίο μορφοποιεί τα όνειρά σας. Είναι απ' τον περασμένο Οκτώβριο που ξεκίνησε η υλοποίηση του οράματος για τον εαυτό σας, όταν έγινε για πρώτη φορά η όψη αυτή, ενώ τώρα βρίσκεστε στη δεύτερη φάση. Εύνοια σε ερωτικά, παιδιά, προσωπικούς στόχους.

Τοξότης

Με την κορύφωση της θετικής όψης Κρόνου-Ποσειδώνα, αντιλαμβάνεστε ότι η ζωή δεν είναι χαοτική αλλά υπάρχει μια τάξη και ροή, με την οποία τώρα μπορείτε και  συντονίζεστε καλύτερα, κάτι που φέρνει περισσότερη ευτυχία και εκπλήρωση. Είναι επίσης μια όψη που βοηθά την υλοποίηση ονείρων, κυρίως σε σχέση με σπίτι, οικογένεια, διαμονή. Ολοκλήρωση κύκλων.

Αιγόκερως

Μέσα από σκληρή δουλειά μπορείτε τώρα να περάσετε στη δεύτερη φάση της υλοποίησης σχεδίων και ονείρων. Το θετικό και μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, είχε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ θα ακολουθήσει και μια τρίτη φάση τον Ιούλιο. Ευνοεί την επικοινωνία, τις ομαδικές δραστηριότητες, ενώ φέρνετε το μέλλον πιο κοντά στο παρόν.

Υδροχόος

Δεν πηγαίνουν τσάμπα οι κόποι σας στα επαγγελματικά, ενώ κορυφώνεται τώρα το θετικό και μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, με το οποίο  είχατε ξεκινήσει απ' τον περασμένο Οκτώβριο να υλοποιείτε τα όνειρά σας, μέσα από σκληρή δουλειά βέβαια. Μπορείτε πλέον να βγάζετε και χρήματα μέσα από κάτι που σας γεμίζει, αρκεί να είστε συντονισμένοι με τα όνειρά σας.

Ιχθύες

Το μακροχρόνιας επιρροής πολύ καλό τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται για δεύτερη φορά τώρα, βάζει τα θεμέλια για την εκπλήρωση ονείρων σας, μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Οκτώβριο. Επίσης βοηθά στην επίλυση κληρονομικών ή οικονομικών θεμάτων. Ακόμα, μπαίνει μια τάξη στον εσωτερικό σας κόσμο και έχετε περισσότερο κοντρόλ.
Κριός
Το μακροχρόνιας επιρροής πολύ καλό τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται για δεύτερη φορά τώρα, βάζει τα θεμέλια για την εκπλήρωση ονείρων σας, μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Οκτώβριο. Επίσης βοηθά στην επίλυση κληρονομικών ή οικονομικών θεμάτων. Ακόμα, μπαίνει μια τάξη στον εσωτερικό σας κόσμο και έχετε περισσότερο κοντρόλ.

Tαύρος

Κορυφώνεται για δεύτερη φορά το πολύ καλό τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, η  οποία βοηθά στην υλοποίηση σχεδίων. Ήταν τον Οκτώβριο που μπήκαν οι βάσεις για την εκπλήρωση ονείρων σας και πιθανόν να έχουν να κάνουν με σχέσεις, γάμο αλλά και ομαδικές δραστηριότητες, ενώ τώρα προχωράτε στη δεύτερη φάση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being