Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου: Οι θρασύδειλοι υμνητές του Χίτλερ τρομοκράτησαν με την αστυνομία απούσα και τις εισαγγελικές αρχές σε λήθαργο

ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου:  Οι θρασύδειλοι υμνητές τ...

Καταδικάζουν τα επεισόδια που προκλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που προκλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Καταδικάζουμε τις βιαιότητες, τις καταστροφές και το κλίμα τρομοκρατίας που δημιούργησαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Αιγίου ομάδα Χρυσαυγιτών.

Η βία, η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός της κοινωνίας, χαρακτηριστικά στοιχεία του ναζιστικού-φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, έκαναν την πόλη άνω-κάτω με την αστυνομία απούσα και τις εισαγγελικές αρχές σε λήθαργο.

Αυτοί οι θρασύδειλοι υμνητές του Χίτλερ, τα φαντάσματα του ναζιστικού φασιστικού παρελθόντος, γνήσιοι απόγονοι των δοσιλόγων της κατοχής και της χούντας των συνταγματαρχών, που καταδίκασε εδώ και 35 χρόνια, ανεπιστρεπτί, η ελληνική κοινωνία, μην αντέχοντας το φως της ημέρας και της δημοκρατίας, δρούν όπως πάντα ως φαντάσματα στο σκοτάδι της νύχτας. Οι γηραιότεροι γνωρίζουν, αλλά για τους νέους που δε γνωρίζουν, τους λέμε ότι ο λάος του Αιγίου τους έχει πληρώσει με αίμα και θυσίες.

Όλη η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί και να αντιδράσει σε τέτοιου είδους φαινόμενα δημοκρατικής εκτροπής και να απομονώσει κάθε δράση που θυμίζει σκοτεινές, μελανές και μιλιταριστικές πλευρές της σύγχρονης Ελληνικής και Παγκόσμιας ιστορίας.

 

Την τραγική κατάσταση που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία σαν αποτέλεσμα των συνειδητών επιλογών του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου και των ντόπιων υποτακτικών της τρικομματικής κυβέρνησης, προσπαθούν με όχημα την Χρυσή Αυγή να την μετατρέψουν σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις