Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Τελευταία προσπάθεια για Αγυιά

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Τελευταία προσπάθεια για Αγυιά

Προκειμένου να χρησιμοποιήσει το γήπεδο σαν έδρα

Νέα πρόταση για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου της Αγυιάς και κάποιων εκ των χώρων του, κατέθεσε η ΠΑΕ στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Πιο συγκεκριμένα:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς και όλους τους χώρους εκτός όσων στεγάζονται τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ, πυγμαχία, στίβος καθώς και τα γραφεία της ερασιτεχνικής για αποκλειστική χρήση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητάει την παραχώρηση χρήσης των παραπάνω ανεξαρτήτως αν θα αδειοδοτηθεί το γήπεδο της Αγυιάς για τις επίσημες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων SuperLeagueκαι FootballLeague.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά μέχρι αύριο το απόγευμα (Τετάρτη 5-6) να της καθορίσετε μηνιαίο μίσθωμα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι αναλαμβάνει όλο το κόστος συντήρησης του γηπέδου καθώς και την ΔΕΥΑΠ και την ΔΕΗ του χώρου για την αποκλειστική παραχώρηση όλων των χώρων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σας κάνει γνωστό ότι έχει ήδη  ζητήσει το Παμπελοποννησιακό στάδιο το οποίο της παραχωρείται με παμψηφεί απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου με το ποσό των 3.000 ευρώ μηνιαίως και αναλαμβάνει και την συντήρηση του.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά την μίσθωση των χώρων για τουλάχιστον 2 χρόνια και προσφέρει για εξασφάλιση μισθωμάτων και εμπράγματη ασφάλεια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports