Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κώστας Ζησιμόπουλος και η Κατερίνα Μιχαλοπούλου βάπτισαν το γιο τους - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Κώστας Ζησιμόπουλος και η Κατερίνα Μιχ...

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου

Το αγοράκι τους βάπτισαν την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Κώστας Ζησιμόπουλος και η Κατερίνα Μιχαλοπούλου. Η βάπτιση έγινε στο Κρυονέρι Αμαλιάδας στο πανέμορφο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μέσα σ' ένα καταπράσινο τοπίο. Παρών και ο φίλος του ζευγαριού Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης, κ. Ανδρέας Φίλιας με τη σύζυγό του.

Οι γονείς πανευτυχείς δεν έχασαν την καλή τους διάθεση ακόμα και όταν ξέσπασε ξαφνικά ολιγόλεπτη καταιγίδα. Και επειδή οι λεπτομέρειες, τις περισσότερες φορές, κάνουν τη διαφορά, η βάπτιση αυτή είχε πολλές!! Οι αδυναμίες όπως και τα ταλέντα δεν κρύβονται. 'Ετσι, ήταν ολοφάνερα και τα δύο. Το καλό γούστο και η προσωπική δημιουργία ήταν παντού. Από τα στολισμένα τραπέζια με την προσωπογραφία του μικρού δια χειρός "του μπαμπά" Κώστα Ζησιμόπουλου έως την καταπληκτική δουλειά "του θείου" Γιώργου Μιχαλόπουλου με τις πανέμορφες δημιουργίες λουλουδιών από διάφορα φρούτα και λαχανικά. Το ζευγάρι αποχαιρετούσε τους καλεσμένους προσφέροντάς τους ένα μπουκάλι με "το κρασάκι του μπαμπά".

Μία βάπτιση με καλό γούστο, φαντασία και προσωπική δημιουργία.

Τι καλύτερη ευχή για τον μικρό Θανασάκη από το να ζήσει καλά και όπως η σβούρα της μπουμπουνιέρας του έτσι να γυρίζει και η σβούρα της ζωής του μόνο σε καλές και ευτυχισμένες μέρες!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight