Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στις 20 Ιουνίου οι εξετάσεις στο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάγγουρα

Πάτρα: Στις 20 Ιουνίου οι εξετάσεις στο ...

Για την εισαγωγή μαθητών στην Α΄ Τάξη

Σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει; "Αναφορικά με τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ Τάξη του σχολείου μας, ανακοινώνεται ότι η δοκιμασία (τέστ) δεξιοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013. Οι υποψήφιοι, με ευθύνη των γονέων τους, οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 9.00΄ το πρωί, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 12.30΄περίπου.

Για τη συμμετοχή των υποψηφίων στη γραπτή δοκιμασία (τέστ) είναι απαραίτητο να παραληφθεί έγκαιρα το Δελτίο Συμμετοχής, το οποίο θα παραδίδεται στους γονείς και κηδεμόνες ταυτόχρονα με την κατάθεση στην Επιτροπή Συγκέντρωσης Δικαιολογητικών, το αργότερο δύο εργάσιμες ημέρες πριν την πραγματοποίηση της δοκιμασίας (τέστ), της βεβαίωσης του Διευθυντή του Γυμνασίου εγγραφής του/της μαθητή/τριας ή μιας υπεύθυνης δήλωσης ότι θα καταθέσουν τη σχετική βεβαίωση μέχρι τις 28 Ιουνίου 2013.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι, έπειτα από απόφαση του ΕΠ.Ε.Σ του σχολείου μας, τα θέματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές, θα παραχθούν και θα σταλούν από επιστημονική επιτροπή υπό τη ΔΕΠΠΣ. Τα θέματα ανά γνωστικό πεδίο θα αναγράφονται και θα απαντώνται σε ειδική φόρμα, ενώ η αξιολόγησή τους θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της ΔΕΠΠΣ σε βαθμολογικά κέντρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των γραπτών, η αναλυτική βαθμολογία των μαθητών θα αποσταλεί στο ΕΠ.Ε.Σ του σχολείου μας, το οποίο και θα προβεί στην  ανακοίνωση των εισακτέων και των επιλαχόντων/σων μαθητών/τριών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλ. 2610-333287."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις