Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου στην Πάτρα το διήμερο 30 και 31 Μαίου για ειδικό σεμινάριο μαγειρικής

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου στην Πάτρα το διή...

Απευθύνεται κυρίως σε ασθενείς με ρευματοδειδή αρθρίτιδα

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου θα δοθεί αυτή την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στις 12 το μεσημέρι, στην Πάτρα, με αφορμή μία ξεχωριστή ενέργεια με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των ρευματοπαθών.

Ομιλητές θα είναι η ρευματολόγος Ελένη Τσιάκου, η πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ Πάτρας (Ελληνική Εταιρεία Αντιρρευματικού Αγώνα) Μάχη Σαλαμαλίκη και ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου της Αθήνας, Βαρούλκο, Λευτέρης Λαζάρου.

Η δράση που θα πραγματοποιηθεί και για την οποία θα μιλήσουν αφορά ένα ειδικό σεμινάριο μαγειρικής για ασθενείς με ρευματοδειδή αρθρίτιδα, στην Πάτρα όπου και μιλήσει και θα παρέχει τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές του ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 και 31 Μαΐου 2013, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα αποτελείται από δύο μαθήματα.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση του κόσμου για το πρόβλημα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας καθώς και να προσφέρει λύσεις και συμβουλές για την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών και την πρόληψη γενικότερα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις