Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 24 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 24 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Ο νοητικός Ερμής διατρέχει το ζώδιό σας και συναντά τη γλυκιά Αφροδίτη, μια σύνοδος αρκετά ευχάριστη και κοινωνική, που φέρνει όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες στη ζωή σας. Σίγουρα ο τρόπος που επικοινωνείτε κερδίζει τους άλλους. Προσέξτε ωστόσο τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς, ενώ ο ύπνος μπορεί να δυσκολευτεί σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις  συγκρούσεις με φίλους αλλά και σε ομάδες ή συλλόγους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Το ίδιο και στα ερωτικά αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Ιδανική μέρα ωστόσο για να απολαύσετε οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Νέες ιδέες και οράματα.

Λέων

Προσέξτε σήμερα τις διαφωνίες και τις εντάσεις με άτομα εξουσίας αλλά και με την οικογένειά σας, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη οξύνει τα πνεύματα και βγάζει αρκετό εγωισμό. Ωστόσο, η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει όμορφες στιγμές με τις παρέες σας αλλά και νέες γνωριμίες, ενώ ο κοινωνικό σας κύκλος μεγαλώνει, ακόμα και μέσα απ' τα online κοινωνικά δίκτυα.

Παρθένος

Εύφλεκτο το κλίμα σήμερα, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη, σε μια απαιτητική μέρα που θέλει υπομονή. Ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, εκνευρισμός στην επικοινωνία. Όμως η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ομορφαίνει την κοινωνική σας ζωή, σάς προσφέρει δημοφιλία, ενώ δίνει την ευκαιρία για θετικές επαγγελματικές (και κοινωνικές) γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες.

Ζυγός

Η αντίθεσης Σελήνης-Άρη κάνει πιο έντονο το οικονομικό άγχος σήμερα. Προσοχή σε απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις και ταλαιπωρίες σε πληρωμές ή συναλλαγές. Ορισμένα άτομα εισβάλλουν στη ζωή σας. Ωστόσο, η ωραία συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη, γλυκαίνει την επικοινωνία και φέρνει ευχάριστες γνωριμίες, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σχέσεις με ξένους.

Σκορπιός

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας κάνει σήμερα μια δύσκολη αντίθεση με τον Άρη, προκαλώντας νεύρα, εγωισμούς και συγκρούσεις – ας έχετε υπομονή και θετικότητα. Προσέξτε τα μικρο-ατυχήματα, τα καψίματα και τη βιασύνη. Όμως η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ανεβάζει την ερωτική σας ζωή, ενώ ειδικά το βράδυ η επικοινωνία με το σύντροφο βελτιώνεται.

Τοξότης

Λόγω της εύφλεκτης αντίθεσης  Σελήνης-Άρη σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και το άγχος στο χώρο δουλειάς, αλλά και τον εγωισμό σας. Τραφείτε πιο υγιεινά γιατί ελλοχεύουν εντερικά προβλήματα. Η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης όμως, φέρνει νέες ευχάριστες γνωριμίες, ερωτικά ραντεβού και όμορφη κοινωνική ζωή, ενώ η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε  τις εντάσεις και τον εγωισμό στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά, με την αντίθεση Σελήνης-Άρη να προκαλεί εριστικότητα. Το ίδιο και στις φιλίες. Κάτι καλό γίνεται ωστόσο στα επαγγελματικά, με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης να φέρνει επιτυχημένες συζητήσεις, συμφωνίες και γνωριμίες. Ενημέρωση για θέματα υγείας και διατροφής.

Υδροχόος

Προσοχή σήμερα στο άγχος, τα ατυχήματα, τις φλεγμονές, αλλά και τις συγκρούσεις στο σπίτι, λόγω της δύσκολης γωνίας Σελήνης-Άρη. Αυξημένος εγωισμός και βιασύνη. Όμως τα ερωτικά σας απογειώνονται, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης για σήμερα αλλά και για το Σαββατοκύριακο να φέρνει νέες γνωριμίες, διασκέδαση, χαρά, παιχνίδι και ωραίες ιδέες για δημιουργικότητα.

Ιχθύες

Τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να έχετε γίνει λίγο πιο οξύθυμοι κι ανυπόμονοι στην επικοινωνία, ενώ σήμερα ειδικά θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό στις καθημερινές συναλλαγές και τις μετακινήσεις. Προσοχή ακόμα σε συγκρούσεις με συγγενείς ή συναδέλφους. Η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης όμως κάνει για λίγες μέρες ακόμα το σπίτι σας κέντρο διερχομένων!

Κριός

Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη εντείνει τα οικονομικά άγχη – μην λειτουργείτε βιαστικά κι επιπόλαια. Ορισμένα άτομα εισχωρούν πολύ στη ζωή σας, προσέξτε όμως να μην κάνετε κι εσείς το ίδιο. Ωστόσο η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, όπως επίσης βόλτες, ταξιδάκια, μαθήματα, συζητήσεις, επικοινωνία. συμφωνίες.

Tαύρος

Λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη θα πρέπει σήμερα να προσέξετε τις συγκρούσεις και τους εγωισμούς. Επίσης προσοχή σε βιασύνες, ατυχήματα, φλεγμονές. Η ωραία σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης όμως, δίνει την ευκαιρία για όμορφες αγορές ή για οικονομικές συμφωνίες. Απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα, το καλό φαγητό, τη μουσική, την παρέα κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being