Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διακινούσαν ηρωϊνη έξω από το γραφείο Ανακριτή!

Διακινούσαν ηρωϊνη έξω από το γραφείο Ανακριτή!

Συνελήφθησαν δυο άτομα στο Ηράκλειο

Mέσα στο σουτιέν της έκρυψε με αστραπιαίες κινήσεις δύο δόσεις ηρωίνης μία 31χρονη Ηρακλειώτισσα, την ώρα που περίμενε έξω από το γραφείο του Β' ανακριτή Ηρακλείου για να απολογηθεί!

Η κοπέλα, η οποία έχει απασχολήσει αρκετές φορές την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δικαιοσύνη, καθόταν στο παγκάκι που βρίσκεται έξω από το ανακριτικό γραφείο.

Οι κινήσεις της εξ αρχής ήταν περίεργες και προκάλεσαν την προσοχή των αστυνομικών, οι οποίοι γνώριζαν την ύπαρξη των ναρκωτικών κάτω από το παγκάκι.

Λίγα λεπτά μετά, η 31χρονη το ξανασκέφτηκε, έβγαλε τη μια δόση ηρωίνης που είχε κρύψει στο σώμα της και την τοποθέτησε και πάλι κάτω από το παγκάκι. Τότε, οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν και μετά από έλεγχο που της έγινε από γυναίκα αστυνομικό, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δόσεις της ηρωίνης είχαν συνολικό βάρος 10,4 γραμμάρια, όπως αναφέρει το cretalive.

Την ηρωίνη είχε τοποθετήσει νωρίτερα στο παγκάκι ένας 31χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα και θα οδηγηθούν μαζί μαζί με τη γυναίκα σήμερα στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις