Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε (1-3) από τον Εργοτέλη

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε (1-3) από τον Εργοτέλη

Για την 40η αγωνιστική της Β' Εθνικής

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-3 από τον Εργοτέλη σε μία αναμέτρηση για την 40η αγωνιστική της Β' Εθνικής. H πατρινή ομάδα αν και προηγήθηκε με 1-0 δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς κόντρα στην κρητική, η οποία ήθελε το τρίποντο (1-3) για να μπορέσει να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Στον αγωνιστικό τομέα στο πέμπτο λεπτό ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι όταν μετά από μπαλιά του Ρομάνο, ο Βερπακόφσκις ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σπίνουλα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα χωρίς να δείξει κόκκινη στον αμυντικό των γηπεδούχων.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Βερπακόφσκις το εκτέλεσε, αλλά ο Ανδρούτσος απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 41' η Παναχαϊκή προηγήθηκε μετά από πάσα του Ρεκλείτη στον Δ. Κοιλιάρα, ο οποίος σέντραρε στον Βασιλαντωνόπουλο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Βάντερσον χρεώθηκε με πλασέ το γκολ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Ρομάνο, ο οποίος ξεχασμένος από την άμυνα της Παναχαϊκής στο σημείο του πέναλτι έκανε το 1-1.

Τέλος στο 43' η κρητική ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Μπουχαλάκη να το εκτελεί και να δίνει το προβάδισμα στον Εργοτέλη 1-2.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 74' ο Εργοτέλης αύξησε τη διαφορά όταν πολλά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή της Παναχαϊκής, ένα δυνατό βολέ του Κοζορώνη, άφησε στηλη άλατος τον Ανδρούτσο κάνοντας το 1-3.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας (58' Τέλλος), Δ. Κοιλιάρας (78' Χοτζάλι), Κοκκίνης, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (83' Περέιρα), Παμπόε, Ρεκλείτης, Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης – Βασίλης Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης (72' Κοζορώνης), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος (78' Γεωργίου), Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Χρυσοφάκης (61' Ουέλινγκτον), Δωματάς, Βερπακόφσκις.

Όπως σε όλα τα ματς, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του ελληνισμού του Πόντου.

Ο διαιτητής Μπλάνας (Μεσσηνίας) έδειξε κόκκινες κάρτες (δεύτερη κίτρινη) στους Κοκκίνη-Ουέλινγκτον και κίτρινες κάρτες στους Σπίνουλα, Ρεκλείτη, Γκούρτσα - Σαρρή, Κοζορώνη.
* Στα άλλα ματς της 40ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής τα αποτελέσματα: Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας 0-0, Φωκικός - Λάρισα 0-0, Βύζας - Καλλιθέα 2-1, Καβάλα - Πανσερραϊκός 0-1, Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής Ψαχνών 1-1, Καλλονή - Αναγέννηση Επανομής 3-0, Παναιτωλικός - Απόλλων 0-0, Ηρακλής - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1, Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-2. Ρεπό ο Θρασύβουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports