Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελλάδα έβαλε... το αλκοόλ στον τελικό της Eurovision! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα έβαλε... το αλκοόλ στον τελικό ...

Εντυπωσίασαν «Koza Mostra» και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης

00.00: Η ελληνική συμμετοχή πέρασε στον τελικο της Eurovison.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή του Malme Arena για να διεκδικήσουν  μια θέση στον τελικό. Σήμερα το βράδυ διαγωνίστηκαν συνολικά 17 χώρες , αλλά μόνο οι 10 από αυτές κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Οι χώρες που θα δούμε στον τελικό και θα διεκδικήσουν μια καλή θέση είναι: Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Αρμενία, Φιλανδία, Μάλτα, Ελλάδα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Tην σκυτάλη στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Eurovision, πήραν οι «Koza Mostra» και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, οι οποίοι βγήκαν στην σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό με το «Alcohol is free»....

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης στάθηκε στην μέση της σκηνής και τα υπόλοιπα αγόρια κρατώντας τα μουσικά τους όργανα ήταν γύρω του. Οι «KozaMostra» ντυμένοι με τις χαρακτηριστικές τους φούστες σε μαύρο χρώμα με κάθετες άσπρες ρίγες και μαύρες μπλούζες με άσπρα τελειώματα στα μανίκια και άσπρα κολάρα στο λαιμό.

Ο Αγάθωνας ταίριαζε στιλιστικά με τα υπόλοιπα αγόρια, αφού φορούσε μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο. Όταν τα φώτα έσβησαν , τα όργανα του γκρουπ ξεχώρισαν αφού ήταν τυλιγμένα με led ταινίες . Αυτό έδωσε ένα ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή τους, αφού το αποτέλεσμα ήταν εντυπωοσιακό.

Όσον αφορά το χορευτικό τους ήταν έντονο και θεατρικό , με αποτέλεσμα να γεμίζει όλη η σκηνή με την παροσουσία τους.
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight