Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνω από 300 έλεγχοι σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Λακωνία και Αργολίδα

Πάνω από 300 έλεγχοι σε μεγάλη αστυνομικ...

Και έντεκα συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (15-5-2013), από το μεσημέρι έως το βράδυ, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια δεκατρία (313) άτομα, εκ των οποίων διακόσιοι είκοσι τρεις (223) ημεδαποί και ενενήντα (90) αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια ενενήντα (290) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα επτά (77) άτομα, από τα οποία σαράντα οκτώ (48) ήταν ημεδαποί και είκοσι εννέα (29) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -180,069,23- ευρώ.
  • Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) αλλοδαποί στη Λακωνία, για παράβαση Υγειονομικής Διάταξης που αφορά τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων δερματοστιξίας (τατουάζ).
  • Ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
  • Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για κακοποίηση ζώου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
  • Ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης και διάταξη του κ. Προέδρου Εφετών Ναυπλίου, για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, παρακώληση συγκοινωνιών και απείθεια.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, μία (1) κλοπή σε κατάστημα, η οποία είχε γίνει την 13-5-2013, στη Δαιμονιά Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ΡΟΜΑ, μίας 50χρονης και ενός 22χρονου.

Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και μία αυτοσχέδια ηλεκτρική συσκευή δερματοστιξίας.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν συνολικά, ογδόντα έξι (86) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις