Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το μήνυμα του Καπερνάρου στο facebook για την καθηγήτρια που απολύθηκε γιατί έπιασε τον γιο Σαμαρά ν' αντιγράφει!

Το μήνυμα του Καπερνάρου στο facebook γι...

Τι γράφει το nez.gr

Την αξιοκρατία επικαλείται διαρκώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να την χρησιμοποιεί για να οδηγήσει στην απόλυση χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους ή, στην φάση αυτή, να βάλει στην «κρεατομηχανή» του μνημονίου και τα δικαιώματα των καθηγητών, γράφει το nez.gr. Μέχρι εδώ καλά…

Πως εννοεί όμως ο πρωθυπουργός την αξιοκρατία όταν άπτεται της ίδιας της οικογένειά του; Ας δούμε, τι γράφει σχετικά στο Facebook του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος θυμίζοντας την απόλυση της καθηγήτριας του κολλεγίου Αθηνών που… τόλμησε να μονογράψει την κόλλα του γιού του κ. Αντώνη Σαμαρά επειδή αντέγραφε:

«Για εκείνους που έχουν ασθενή μνήμη, αλλά όχι και ασθενή κρίση… Πριν από έναν χρόνο, απολύθηκε καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών, επειδή τόλμησε να μονογράψει την κόλλα του γιού του Πρωθυπουργού, τον οποίο έπιασε να αντιγράφει. Με άλλα λόγια, η γυναίκα έχασε την δουλειά της, επειδή απλά την έκανε σωστά.

Φαίνεται, όμως, πως περιστατικά σαν αυτό είναι ανεπίτρεπτα στο “προτεκτοράτο” του κ. Σαμαρά. Την περασμένη Κυριακή διαβάσαμε, στην εφημερίδα “Real news”, την συνέντευξη του αδερφού του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Κολλεγίου Αθηνών, Αλέξανδρου Σαμαρά, ο οποίος περιγράφει τον “καινοτόμο” και “πρότυπο” τρόπο λειτουργίας του σχολείου. Κάνει λόγο για την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου του Κολλεγίου και τις μεθόδους διδασκαλίας, οι οποίες ανοίγουν ευρύτερες προοπτικές στην μαθησιακή διαδικασία, με διαδραστική συνέργεια διδασκόντων και μαθητών.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τον Ιούλιο του 2012, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, του οποίου επίσης προΐσταται ο κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, έλαβε εσπευσμένη επιχορήγηση 11,5 εκατομμυρίων ευρώ για κτιριακές εργασίες…

Η αξιοκρατία στο μεγαλείο της κ. Πρωθυπουργέ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις