Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Μεθυσμένοι Άγγλοι θα χορεύουν σίγουρα το Alcohol is free στις φετινές τους διακοπές" έγραψε η Daily Mirror

"Μεθυσμένοι Άγγλοι θα χορεύουν σίγο...

Τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα εισπράξει την "καλτ" ψήφο των Ευρωπαίων και θα πάει φέτος ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας

Την «καλτ» ψήφο των χωρών της φετινής Eurovision είναι ικανό να κλέψει το «Alcohol is free» της Ελλάδας με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και την κεφάτη 5μελή μπάντα των Κόζα Μόστρα.

Αυτό διατείνονται Αγγλικά μέσα ενημέρωσης όπως η Daily Mirror που πριν από λίγες μέρες έγραψε χαρακτηριστικά ότι αναμείνατε το κομμάτι αυτό να πάει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας καθώς έχει αστείο, χιουμοριστικό στίχο και ένα ξεσηκωτικό ήχο, εξάλλου αποτελεί ένα παράδειγμα ότι δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τη Γιουροβίζιον.

Ακόμα το τηλεοπτικό περιοδικό της Daily Mirror γράφει με νόημα, "το καλοκαίρι να δείτε που πολλοί μεθυσμένοι Εγγλέζοι θα χορεύουν το Alcohol is free στις διακοπές τους".

Αξίζει να θυμίσουμε ότι τους Κόζα Μόστρα που θα τους δούμε να διαγωνίζονται στον 2ο ημιτελικό της Πέμπτης 16 Μαΐου 2013, στο Μάλμε της Σουηδίας, αποτελούν εκτός από τον ιδρυτή τους, τον Σερραίο στην καταγωγή που ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη Ηλία Κόζα – φωνή, οι Αλέξης Άρχοντης – ντραμς, Στέλιος Σιώμος – κιθάρα, Χρήστος Καλαιτζόπουλος – ακορντεόν και ο Βασίλης Ναλμπάντης – τρομπέτα.

Ο Ηλίας Κόζας παλαιότερα είχε συστήσει την μπάντα Cabaret Balkan με την οποία μάλιστα για 2 περίπου χρόνια είχε συμπράξει με επιτυχία στα προγράμματα των «Άγαμοι Θύται». Είχαν μάλιστα εμφανιστεί στο Ζυγό, στην Πλάκα στην Αθήνα και στο GaiaLive στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Κόζας έχει και έναν αδελφό, τον Ηρακλή που ασχολείται ως μοντέλο και έχει δουλέψει σε επιδείξεις μόδας του οίκου Βερσάτσε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight