Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 10 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 10 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Στο ζώδιό σας γίνεται η έκλειψη Ηλίου σήμερα, η οποία προσπαθεί εδώ και καιρό να σας βάλει σε μια νέα πορεία ζωής. Κυοφορούνταν ιδέες, τις οποίες τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να υλοποιείτε. Δεν λείπει το στρες, αλλά θα πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές κινήσεις. Αργείτε αλλά βάζετε τώρα κάποιες νέες βάσεις στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Καθώς η έκλειψη Ηλίου γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, είναι μια περίοδος όπου κλείνουν κύκλοι στη ζωή σας και πιθανόν να έρχονται στην επιφάνεια άλυτα θέματα απ' το παρελθόν για να αντιμετωπιστούν, είτε είναι σε οικονομικό και πρακτικό επίπεδο, είτε με τη μορφή ενοχών και ψυχολογικών καθάρσεων. Προσοχή στις αυταπάτες.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί αρκετό άγχος για το μέλλον, ενώ και οι στόχοι σας μπορεί να αλλάζουν πορεία. Ωστόσο, είναι  πιθανό να βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου ξεκινάτε την υλοποίηση νέων σχεδίων. Προσέξτε τις προστριβές με τους φίλους. Πιθανό επίσης το ξεκίνημα δραστηριοποίησης σε ομάδες και συλλόγους.

Λέων

Αρκετά έντονη και αγχωτική η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο που κορυφώνεται σήμερα και η οποία  επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σας. Ίσως θέλετε να κάνετε ξεκινήματα και βιάζεστε πολύ αλλά οι καταστάσεις έχουν άλλους ρυθμούς, αργούς. Μην είστε πιεστικοί. Προσέξτε επίσης τις εντάσεις με άτομα εξουσίας. Δυνατές επιθυμίες που δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Παρθένος

Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια βιώνετε πιο ήπια την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον Ταύρο. Κυρίως επηρεάζει θέματα νομικά και σπουδών, όπου μπορεί να ξεκινάτε δυναμικές διεκδικήσεις ή να παίρνετε αποφάσεις και μια νέα κατεύθυνση. Επίσης σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγής φιλοσοφίας ζωής. Πιθανά ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό.

Ζυγός

Κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, η οποία αυτή τη περίοδο  έρχεται να σας διδάξει ένα  σημαντικό μάθημα, αυτό του κοντρόλ του εαυτού σας και των ενεργειών  σας, ακόμα και των οικονομικών σας. Έτσι μπορεί να βιώνετε πάθη και οικονομικές δυσκολίες, όμως πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ελέγξετε όσα σας συμβαίνουν.

Σκορπιός

Τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου, κι έτσι είναι μια περίοδος στην οποία υπάρχουν δοκιμασίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους, όμως μπορεί να παίρνετε και σημαντικές αποφάσεις πλέον, όπως το γάμο ή το ξεκίνημα συνεργασιών. Όπως και να' χει, θα πρέπει να προσέχετε τον εγωισμό και τον θυμό.

Τοξότης

Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της Ηλιακής έκλειψης, η οποία για το ζώδιό σας επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Έτσι μπορεί να υπάρχει αρκετό στρες στη δουλειά ή ανταγωνισμοί, όμως μπορεί να βρίσκεστε και σε περίοδο ξεκινημάτων. Ταυτόχρονα, είναι εποχή που μπορεί – ίσως και θα έπρεπε- να ξεκινήσετε νέα διατροφή ή θεραπεία.

Αιγόκερως

Τον ερωτικό τομέα και τη δημιουργικότητά σας επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται τώρα, όπου θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό και τα δυνατά σας θέλω σε σχέση με τον ερωτικό σύντροφο. Μπορεί όμως να ξεκινά και ένας νέος, δυνατός έρωτας, ή να καταπιάνεστε με νέα δημιουργικά project. Εποχή εγκυμοσύνης ή εξελίξεων σε σχέση με τα παιδιά σας.

Υδροχόος

Η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, ανακατεύει το παρελθόν σας αλλά και τον συναισθηματικό σας κόσμο, προκαλώντας εσωτερικές συγκρούσεις. Προκαλεί όμως και συγκρούσεις με την οικογένεια, ενώ επηρεάζει και θέματα σπιτιού ή ακινήτων, σε μια περίοδο που παίρνετε σημαντικές και δυναμικές αποφάσεις, πιθανόν να κάνετε μετακόμιση, πώληση κλπ.

Ιχθύες

Λόγω της έκλειψης Ηλίου, θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια αλλά και  γείτονες. Επίσης είναι μια περίοδος όπου ο τρόπος σκέψης, επικοινωνίας και γραφής, παίρνει νέα κατεύθυνση. Ακόμα, σηματοδοτεί μια εποχή  όπου μπορεί να ξεκινάτε νέα μαθήματα ή σεμινάρια που θα αποδειχθούν χρήσιμα στο μέλλον. Πιθανή και αγορά οχήματος.

Κριός

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο που κορυφώνεται σήμερα, σηματοδοτεί μια αρκετά αγχωτική για τα οικονομικά σας περίοδο. Ωστόσο δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε δυναμικά νέες δραστηριότητες απ' τις οποίες μπορείτε να βγάλετε κέρδος. Δείτε τι αγαπάτε να κάνετε, ποια είναι τα ταλέντα σας και βάλτε τα σε εφαρμογή – μην αδρανείτε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being