Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυξάνονται δραματικά αυτοί που δεν θα μπορέσουν να στρώσουν γιορτινό τραπέζι - 1300 οικογένειες κατέφυγαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πάτρα: Αυξάνονται δραματικά αυτοί που δε...

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διανομή τροφίμων

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου της Πάτρας  ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου Πατρέων και της Ι. Μητρόπολης Πατρών, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, ενόψει του Πάσχα.

Δόθηκαν είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης σε πάνω από 1300 οικογένειες του Δήμου Πατρέων, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα περιφερειακά γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας και Βραχνείκων. Οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, θα μπορέσουν να έχουν γεμάτο  το γιορτινό τραπέζι της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα και εξασφάλισαν τα απαραίτητα για την επόμενη περίοδο.

Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κυρία Αναστασία Παπαντωνοπούλου , σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών, οι οποίοι προσέφεραν και φέτος από το υστέρημά τους, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για αυτούς που τα έχουν περισσότερη ανάγκη. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω , τους χορηγούς, τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Οργανισμού και τους εθελοντές για τις άοκνες προσπάθειές τους, για τις εξυπηρέτηση, των όλο και αυξανόμενων -  δυστυχώς-  συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις