Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεφαλονιά: Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ΠΑΜΕ - Χρυσή Αυγή - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κεφαλονιά: Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρ...

«Αστακός» η πλατεία Καμπάνας

Ήταν περίπου δέκα λεπτά πριν τις δύο στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, όταν διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής, οι μεν από τους δε. Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έκαναν πορεία εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία στις δύο το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο να μοιράσει τρόφιμα σε Έλληνες.

Η πορεία του ΠΑΜΕ είχε ξεκινήσει από το λιμάνι Αργοστολίου, είχε προαναγγελθεί άλλωστε και στην πρωινή συγκέντρωση για την πρωτομαγιά κρίνοντας την κίνηση της Χρυσής Αυγής ρατσιστική και σε μέρα απεργίας.

Έτσι, μόλις οι μεν αντιλήφθηκαν την παρουσία των δε υπήρξε ένταση.

Ευτυχώς όμως υπήρχε από πριν στην πλατεία ισχυρή αστυνομική δύναμη που κράτησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής και του ΠΑΜΕ σε απόσταση.

Πάντως, για αρκετή ώρα υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων με φωνές και συνθήματα, αλλά και διαβουλεύσεις μεταξύ των αστυνομικών με τους επικεφαλείς του ΠΑΜΕ και της Χρυσής Αυγής.

Τελικά, περίπου μία ώρα αργότερα τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στα γραφεία τους, με τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ να συνεχίζουν την πορεία τους, για κάποια μέτρα συνοδευόμενοι και από ΥΜΕΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις