Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 30 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 30 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Καθώς ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει τώρα μια αρκετά δυσμενή όψη με τον Κρόνο, η οποία σας εμποδίζει να κάνετε όσα θέλετε, ενώ για λίγες ακόμα μέρες φέρνει κάποιες ίσως απογοητευτικές απορρίψεις ή επιβραδύνσεις. Προφυλάξτε επίσης την υγεία σας από σπασίματα κι ατυχήματα. Να έχετε ετοιμότητα και όχι άρνηση.

Δίδυμοι

Λόγω της δυσμενούς όψης Άρη-Κρόνου, θα πρέπει για μερικές ακόμα μέρες να προσέχετε την υγεία σας, καθώς  μπορεί να παρουσιαστούν ψυχοσωματικά προβλήματα, ή μπορεί να λειτουργείτε και κάπως αυτοκαταστροφικά. Ο Κρόνος για αρκετούς μήνες ακόμα άλλωστε, δεν θα συγχωρεί τις ατασθαλίες στη διατροφή και στις βλαβερές συνήθειες. Προσοχή επίσης σε παρασκήνια.

Καρκίνος

Εμπόδια και μια παγωμάρα στα ερωτικά αλλά και στις φιλίες και τη δικτύωση φέρνει η αρκετά δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου, για λίγες ακόμα μέρες. Μπορεί να νιώθετε ανίκανοι να δράσετε και να διεκδικήσετε πράγματα στα αισθηματικά, ενώ στις φιλίες ή στις επαφές σας με ομάδες ή συλλόγους παρουσιάζονται σκληρές συμπεριφορές. Εμπόδια και στα σχέδιά σας.

Λέων

Βάλλεται αρκετά το ζώδιό σας απ' την δύσκολη αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα εμποδίζει την εξέλιξη στα επαγγελματικά και σε θέματα σπιτιού. Συγκρούσεις ή απόρριψη στο σπίτι και με άτομα εξουσίας. Μην πατάτε φρένο εκεί που χρειάζεται γκάζι, και το αντίθετο. Επίσης προφυλάξτε την υγεία σας από υπερκόπωση, ατυχήματα κλπ.

Παρθένος

Λίγο καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια βιώνετε τη δυσμενή όψη Άρη-Κρόνου, δεν παύει όμως να ταλαιπωρεί και εσάς, κυρίως μέσα από εμπόδια  και καθυστερήσεις στην επικοινωνία, σε επαφές, σε διάφορες συναλλαγές, στις μετακινήσεις και στα ταξίδια. Προσέξτε επίσης τους ανταγωνισμούς ή τις σκληρές συμπεριφορές και λόγια στις συγγενικές σχέσεις.

Ζυγός

Ταλαιπωρεί αρκετά τα οικονομικά σας  η ιδιαίτερα δυσμενής όψη  Άρη-Κρόνου, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα φέρνει καθυστερήσεις, ίσως και κάποιες αρνητικές εξελίξεις, σίγουρα όμως πολλές υποχρεώσεις και έξοδα, που δεν σας αφήνουν κιόλας να κάνετε όσα θέλετε. Η αδράνεια και η αναποφασιστικότητα είναι μεγάλο πρόβλημα. Πάγωμα και στα ερωτικά.

Σκορπιός

Άμεσα “χτυπά” το ζώδιό σας  η σκληρή και απαιτητική αντίθεση Άρη-Κρόνου, κι έτσι είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να νιώθετε έντονη πίεση, ίσως αδυναμία να δράσετε και  να πάρετε αποφάσεις, ενώ μπορεί να βιώνετε και απόρριψη ή ανταγωνισμούς στις σχέσεις. Επίσης για μερικές ακόμα μέρες προσέξτε τα ατυχήματα, τη μέση σας, την υπερκόπωση κλπ.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη και η διάθεση θα είναι αισιόδοξη, ενώ η ευνοϊκή όψη της με τον Ερμή φέρνει ωραίες ιδέες, διευκολύνει τις επαφές και τα μηνύματα, ενώ η επικοινωνία στα ερωτικά γίνεται ευχάριστα. Μετά το μεσημέρι θα τονιστεί ο οικονομικός σας τομέας, ενώ ίσως κάνετε κάποια ωραία ψώνια.

Αιγόκερως

Μπλοκάρει για μερικές μέρες ακόμα τη δημιουργικότητά σας η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου, μπλοκάρει όμως και την εξέλιξη στα ερωτικά, όπου ίσως υπάρχουν σκληρές συμπεριφορές. Πιθανές αρκετές υποχρεώσεις ή δυσκολίες σε σχέση με τα παιδιά. Επίσης προκαλεί δοκιμασίες και στις φιλικές σχέσεις. Επιβράδυνση στα σχέδιά σας - χρειάζεται όμως κι αυτό.

Υδροχόος

Μειώνει το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και τη θέλησή σας η σκληρή όψη  Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, ενώ για μερικές μέρες ακόμα  ίσως νιώθετε αδύναμοι να δράσετε  και να οργανώσετε την επαγγελματική και οικιακή σας ζωή. Προσέξτε ιδιαίτερα τα ατυχήματα. Αίσθημα απόρριψης και περιορισμού – μην απογοητεύεστε και μην αδρανείτε.

Ιχθύες

Είναι λογικό να επιβραδύνουν οι ρυθμοί σε κάποιες επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, σε διάφορες συναλλαγές αλλά και στις μετακινήσεις, με την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου να προκαλεί και εμπόδια στα παραπάνω. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες και στα ταξίδια για μερικές ακόμα μέρες. Επίσης προσοχή σε τσακωμούς, ανταγωνισμούς και σκληρές συμπεριφορές με αδέρφια και συγγενείς.

Κριός

Κορυφώνεται μια ιδιαίτερα δύσκολη για τα οικονομικά σας όψη, η αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία για μερικές  ακόμα μέρες θα εμποδίζει την διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, πληρωμών κλπ, με αρκετά εμπόδια και βραδύτητα. Εμποδίζει όμως και την πραγματοποίηση επιθυμιών, υλικών κι ερωτικών, γι' αυτό θα πρέπει να αρκεστείτε σε πιο λίγα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being