Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νατάσα Καραμανλή – Διαβάστε πώς γιόρτασε την γιορτή και τα γενέθλιά της

Νατάσα Καραμανλή – Διαβάστε πώς γιόρτασε...

Θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια και τους καλεσμένους της μαγειρεύοντας η ίδια

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαίτη – Καραμανλή αποφάσισε να ετοιμάσει μια βραδιά για να γιορτάσει την ημέρα των γενεθλίων της μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, αλλά και με μερικούς συγγενείς και καλούς φίλους.

Όπως γράφει το σάιτ gossiptv, η Νατάσα Καραμανλή θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της μαγειρεύοντας η ίδια. Έφτιαξε μερικούς νόστιμους μεζέδες , διαλεκτά πιάτα με γκουρμέ γεύσεις και ολόφρεσκα υλικά, ενώ είχε φροντίσει να επιμεληθεί και το επιδόρπιο για την βραδιά, καθώς εκτός από την μαγειρική τα πηγαίνει πολύ καλά και στην ζαχαροπλαστική.

Η Αναστασία Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου Πανεπιστημίου (2002).

Η σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών ενώ τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight