Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Σιχαίνομαι το γεγονός ότι είμαι αδύνατη"

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Σιχαίνομαι το...

Εξηγεί ότι της είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει βάρος.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, άλλοτε μπαλαρίνα και χορεύτρια, είναι ίσως η πιο διάσημη petite- αδύνατη και μικρόσωμη.

Η φιγούρα της όμως έγινε mainstream μέσα από το Sex and the City και μάλιστα ήταν εκείνη που αποτέλεσε το fashion icon της σειράς.

 

Τώρα, η ηθοποιός είπε δημόσια ότι μισεί το γεγονός πως είναι αδύνατη και δυσκολεύεται να πάρει βάρος. Συγκεκριμένα είπε: "Πολλοί άνθρωποι "σηκώνουν τον δικό τους σταυρό". Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Και αν γνωρίσατε τα αδέλφια μου έχουν το ίδιο "σκαρί", δεν είμαι από τους θιασώτες του να είσαι αδύνατη. Θα προτιμούσα να έχω βάρος, αλλά έτσι λειτουργεί το σώμα μου".

Τον περασμένο Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, η ηθοποιός έπαιξε στο θέατρο δίπλα στον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ στο West End, μια παράσταση που μετέφεραν έπειτα στο Λονδίνο.

Μιλώντας στην ειδική σε θέματα ομορφιάς Κάρολιν Χίρονς στο νέο podcast της με θέμα την περιποίηση της επιδερμίδας και την ομορφιά, Glad We Had This Chat, η Πάρκερ δήλωσε: "Η παράσταση ήταν τόσο σωματική. Ήταν πολύ δύσκολο να διατηρήσει κανείς το βάρος του, ξέρετε".

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 1997 και μάλιστα ήταν η αγάπη τους για το θέατρο που τους έφερε κοντά. Η Πάρκερ και ο Μπρόντερικ έχουν τρία παιδιά: τον Τζέιμς και τις δίδυμες, Μάρθα και Τάμπιθα.

Μιλώντας για τα παιδιά της, η ηθοποιός είπε: "Αλλάζουν πολύ διάθεση τώρα τελευταία, αλλά νιώθω ότι αυτό είναι λίγο- πολύ σωστό για την ηλικία τους. Ως επί το πλείστον είναι πολύ καλά. Θέλω να πω, ξέρετε, υπάρχουν φορές που κάνω το λάθος πράγμα, λέω το λάθος πράγμα, τα ενοχλώ, είμαι η μητέρα τους".

Και συνέχισε: "Πλένω τα ρούχα τους, τους λέω αυτό, φροντίζω να τους θυμίζω εκείνο. Είμαι, ξέρεις, φορτίζω το τηλέφωνό σου. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Κάνε αυτό, κάνε εκείνο" πρόσθεσε, με δυο λόγια είναι μια τυπική μαμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight