Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χαμός στο Πανεπιστήμιο - Ρομά με αυτοκίνητα φορτωμένα την πραμάτεια τους διαμαρτύρονται για το γκρέμισμα των παραπήγματων στο Κάτω Καστρίτσι - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στο Πανεπιστήμιο - Ρομά με ...

Με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

14.33 Ένταση αυτή την ώρα έξω απο το κτήριο της πρυτανείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ρομά , τα καταλύματα των οποίων κατεδαφίστηκαν το πρωί, έχουν καταφθάσει στο σημείο με τα αγροτικά μηχανήματα στα οποία έχουν φορτώσει την πραμάτεια τους και διαμαρτύρονται. Μάλιστα επιχείρησαν να μπουν και στο γραφείο του πρύτανη Γιώργου Παναγιωτάκη. Όπως υποστηρίζουν δεν είναι δυνατό να μείνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου 40 άτομα για μια εβδομάδα, όπως ισχυρίζονται οτι τους πρότειναν οι αρχές.

10.55 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση απομάκρυνσης ρομά από το Καστρίτσι, από έκταση του Πανεπιστημίου Πατρών και ο χώρος καθαρίστηκε.

10:15 Επιχείρηση για την απομάκρυνση των ρομά που έχουν βρει κατάλυμα στο Κάτω Καστρίτσι, σε έκταση κοντά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Πρόκειται για τη γνωστή προσπάθεια του Πανεπιστημίου για απομάκρυνση των ρομά που βρίσκονται στην περιοχή, για την οποία μάλιστα είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα οι ρομά αποχωρούν , χωρίς να σημειώνονται εντάσεις, ενώ εκσκαφέας του Πανεπιστημίου αποκαθιστά τον χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις