Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 19 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 19 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Αποχωρούν ο Ήλιος και ο Άρης απ' το ζώδιό σας και περνούν στο αργό ζώδιο του Ταύρου, κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν πιο αργές αλλά σταθερές εξελίξεις, κυρίως στα οικονομικά. Γίνεται πιο ήρεμο το κλίμα, αν και ο Ερμής συνεχίζει να διατρέχει το ζώδιό σας (έως 1/5) και να κάνει τη καθημερινότητα ζωηρή κι επικοινωνιακή.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Ήλιος αλλά και ο Άρης, δυο πύρινοι πλανήτες που για τις επόμενες εβδομάδες θα φέρουν αρκετές εξελίξεις, ξεκινήματα, ζωτικότητα, δράσεις, αποφάσεις αλλά και εντάσεις στη ζωή σας. Τα θέλω σας γίνονται πολύ επίμονα, έως εμμονικά, κάτι που φέρνει συγκρούσεις, εσωτερικές κι εξωτερικές. Προσοχή σε πονοκεφάλους, φλεγμονές, ατυχήματα.

Δίδυμοι

Η είσοδος δυο ακόμα πλανητών στον τελευταίο σας οίκο, καταδεικνύει καθαρά ότι είναι μια περίοδος τελειωμάτων και ολοκλήρωσης κύκλων (και για όλο το Μάιο). Περισσότερη ανάγκη για εσωστρέφεια, φυγή, απομόνωση αλλά και ενασχόληση με την τέχνη και τη πνευματικότητα. Βγαίνουν στην επιφάνεια αυταπάτες, παρασκήνια και μπερδέματα.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου δυο πλανητών, θα τονίσει ακόμα περισσότερο τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης για της επόμενες εβδομάδες, μέχρι και το τέλος Μαΐου. Έτσι, θα είναι μια περίοδος με νέες φιλίες και με την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους. Προσέξτε όμως και τις εντάσεις εκεί. Τα σχέδιά σας προχωρούν αποφασιστικά.

Λέων

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα τονιστεί ιδιαίτερα για τις επόμενες εβδομάδες, με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου  και του Άρη να φέρνουν την  ευκαιρία για δυναμικά ξεκινήματα, επαφές με άτομα εξουσίας, πρωτοβουλίες, ενώ κοινωνικά κι επαγγελματικά θα προωθήσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε ωστόσο να αποφύγετε τις εντάσεις με αφεντικά και προϊσταμένους.

Παρθένος

Αρκετά ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του  Ήλιου και του Άρη απ' τον  Ταύρο, οι οποίοι για τις επόμενες εβδομάδες θα τονώνουν τη δύναμη, τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Επίσης μέχρι το τέλος Μαΐου θα είναι περίοδος ξεκινημάτων σε σπουδές και νομικές διεκδικήσεις. Πιθανά και ταξίδια.

Ζυγός

Με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου και του Άρη, ηρεμεί σημαντικά το κλίμα στις σχέσεις, καθώς οι προηγούμενες εβδομάδες είχαν ένταση, αλλά και αναποφασιστικότητα σε προσωπικά θέματα. Τώρα θα τονιστούν ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών κλπ. Επίσης μέχρι το τέλος Μαΐου η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα θερμή.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά σας ή να υπάρξουν άλλα μικρά ή μεγαλύτερα απρόοπτα στη καθημερινότητά σας, με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού να προκαλεί επίσης και βλάβες σε συσκευές. Ακόμα, προσέξτε ιδιαίτερα τις νοητικές περιπλοκές και τη καχυποψία – αν αναμένετε κακό απ' τους άλλους μπορεί και να το εκδηλώσουν.

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά, ίσως να ειπωθούν και κάποια λόγια που σας ξαφνιάζουν. Αρκετή αστάθεια αλλά και νέες δημιουργικές ιδέες. Πιθανές και αλλαγές στη διασκέδαση ή στις εκδρομές. Θα είναι ωστόσο ζωηρό και ενθουσιώδες Σαββατοκύριακο, αλλά προσέξτε επίσης κάποιες αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Μην αναμένετε και ιδιαίτερη ησυχία μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού να φέρνει διάφορα απρόοπτα, ίσως και βλάβες σε οικιακές ή άλλες συσκευές. Επίσης κορυφώνεται και το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο συσκοτίζει το νου και φέρνει στην επιφάνεια φόβους, τύψεις, απωθημένα. Καλή όψη για ψυχανάλυση ωστόσο.

Υδροχόος

Η επικοινωνία “βραχυκυκλώνει”, με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται  μέσα στο Σαββατοκύριακο να προκαλεί επίσης και αρκετή νευρική ένταση, ενώ ο νους σας είναι ιδιαίτερα απασχολημένος με πολλές σκέψεις, κάποιες απ' αυτές αρκετά ευφυείς ωστόσο. Ξαφνικές αλλαγές σε ταξίδια και συναντήσεις. Αποκάλυψη και κάποιων μυστικών.

Ιχθύες

Για άλλη μια φορά το ζώδιό σας θα πρέπει να προσέξει τα έκτακτα έξοδα αλλά και το αίσθημα αστάθειας κι ανασφάλειας που προκαλεί η νευρική σύνοδος Ερμή-Ουρανού. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και το “σκοτεινό” τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο προκαλεί ίντριγκες, ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις, κυρίως στις φιλικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being