Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι γυρεύει η Eva Mendes σε… κοιμητήρια;

Τι γυρεύει η Eva Mendes σε… κοιμητήρια;

Της αρέσει ιδιαίτερα να επισκέπτεται παλιά κοιμητήρια γιατί, όπως λέει η ίδια, την βοηθάει να ξεπερνάει το στρες της δημοσιότητας

Η όμορφη Eva Mendes έχει ένα πιο διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνει από το άγχος της καθημερινότητας και της δουλειάς της. Της αρέσει ιδιαίτερα να επισκέπτεται παλιά κοιμητήρια γιατί, όπως λέει η ίδια, την βοηθάει να ξεπερνάει το στρες της δημοσιότητας.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό ‘IO Donna’, αποκάλυψε πως αγαπάει πολύ τα παλιά κοιμητήρια και τις παλιές εκκλησίες διότι τα βρίσκει πολύ ήσυχα και γαλήνια. «Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 15 χρόνια όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά το Père Lachaise, το μεγαλύτερο κοιμητήριο στο Παρίσι. Δεν προσεύχομαι παρόλα αυτά, κάνω μόνο διαλογισμό», είπε η 39χρονη ηθοποιός. Στις πιο ‘ιδιαίτερες’ βόλτες της, πολλές φορές τη συνοδεύει κι ο καλός της, Ryan Gosling.

Όταν η Mendes δεν επισκέπτεται κοιμητήρια και τάφους, ασχολείται με την καριέρα της και τον σύντροφό της με τον οποίο διατηρεί σχέση από το Σεπτέμβρη του 2011.  Μαζί του δηλώνει πολύ ευτυχισμένη, μιας και στο πλευρό του Gosling έχει βρει τη συντροφικότητα που ήθελε τόσο καιρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight