Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βιωματικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα τη Συμβουλευτική στο Χώρο Εργασίας

Πάτρα: Βιωματικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών...

Κυριακή 21 Απριλίου 2013, 10:00-14:30

Στόχος του σεμιναρίου είναι η συμβουλευτική υποστήριξη των εκπαιδευτικών αλλά και η ψυχολογική ενδυνάμωση τους, μέσα από τη διεργασία και τη θετική αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων σε ομάδες εργασίας. Θα συζητηθούν τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινή τους πρακτική, ώστε μέσα από την πληρέστερη κατανόηση τους να μπορούν να παρεμβαίνουν αποτελεσματικότερα προς όφελος ολόκληρου του πλαισίου.

Υπεύθυνη συντονισμού:

Μανουέλα Πλατάκη, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, Πάτρα

Συνεργάτες:

Αλεξίου Χαρά, Ψυχολόγος. Μοσχίδου Μαρία, MMedSci Ψυχολόγος. Οικονόμου Φυλλιώ, MSc Κοινωνική Λειτουργός. Πιστεύος Σπύρος, MSc Ψυχολόγος. Σίνου Ζωή, MSc Ψυχολόγος. Τζιομάκη Κλαίρη, Κοινωνική Λειτουργός.

Χώρος διεξαγωγής:

Γραφείο Μανουέλας Πλατάκη, Τέλου Άγρα 18 (4ος όροφος), Αγυιά, Πάτρα

Πρόγραμμα: Κυριακή 21/04/2013, Ώρες: 10:00 -14:30

Δωρεάν Συμμετοχή

Αριθμός συμμετεχόντων: 22 άτομα

Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι την Τετάρτη 17/04/2013

Πληροφορίες & εγγραφές:

Τζιομάκη Κλαίρη, τηλέφωνο: 6974925877, ώρες: 11:00 – 18:00

Μοσχίδου Μαρία, τηλέφωνο: 6976071019, ώρες: 18:00 – 22:00

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ανάλογα με το ενδιαφέρον η δράση θα επαναληφθεί, ούτως ώστε περισσότεροι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του εθελοντικού Προγράμματος Κοινωνικών Δράσεων (Π.Κ.Δ.), του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και οργανώνεται στην Πάτρα από την Μανουέλα Πλατάκη, Ψυχολόγο, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Π.Κ.Δ.

Το Εργαστήριο προσφέρει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε άτομα, οικογένειες και επαγγελματικές ομάδες. Παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική, διεξάγει έρευνες για την καταγραφή των ψυχοκοινωνικών διεργασιών στον ελληνικό χώρο και εκδίδει επιστημονικά βιβλία (www.ergastirio.eu).

Μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικών Δράσεων (Π.Κ.Δ.) και την αλληλεπίδραση με άλλους φορείς, κοινωνικά δίκτυα, Πανεπιστήμια κλπ. έχουμε στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας και την αναζήτηση νέων, δημιουργικών και προωθητικών κατευθύνσεων για μια πιο λειτουργική προσωπική και συλλογική πορεία. Περισσότερες πληροφορίες στο blog των Κοινωνικών Δράσεων www.socialactions.wordpress.com και www.ergastirio.eu.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις