Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου συμμετέχει στην διεθνή εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let's Do It!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου συμμε...

Την Πέμπτη 11 Απριλίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου, στα πλαίσια συμμετοχής του στην διεθνή εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let's Do It, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 5.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ψαθοπύργου περιβαλλοντική ενημέρωση στους εθελοντές, με την βοήθεια της Σχολής Δυτών Proteas Diving Center και της χορηγού ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση θα αφορά στον καθαρισμό που θα πραγματοποιηθεί εν όψει της δραστηριότητας Let's Do It την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10.30 π.μ. στο Λιμάνι στην είσοδο του Ψαθοπύργου.

Σχετικά με την δράση καθαρισμού, θα υπάρχουν τέσσερα πληρώματα αποτελούμενα από τους εθελοντές μας, όπου τα τρία από αυτά θα αναλάβουν τον καθαρισμό τριών χιλιομέτρων μήκους σε διάφορα σημεία της παραλίας Ψαθοπύργου και Ροδινής. Το τελευταίο πλήρωμα θα επικεντρωθεί στον καθαρισμό των χώρων πράσινου της οδού Πανόρμου, μήκους ενός χιλιομέτρου, που συνδέει το Λιμάνι του Ψαθοπύργου με την Παραλία της Ροδινής.

Επιπλέον ο καθαρισμός του πυθμένα της θάλασσας μπροστά από το Λιμάνι του Ψαθοπύργου, θα πραγματοποιηθεί από την Σχολή Δυτών Proteas Diving Center, που κάθε χρόνο εθελοντικά δίνει το παρόν στον υποβρύχιο καθαρισμό.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η ΤΙΤΑΝ Α.Ε. με την παροχή εξοπλισμού και υλικού καθαρισμού για τους εθελοντές, καθώς και με την παροχή γερανού για την ανέλκυση των θαλάσσιων απορριμμάτων. Ενώ ο Δήμος Πατρέων θα παράσχει φορτηγό για την μεταφορά των απορριμμάτων.

Στο σημείο συνάντησης θα έχει στηθεί stand του Πολιτιστικού Συλλόγου με μουσική κάλυψη της δραστηριότητας στον ρυθμό του dj Άγη και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση λάτιν χορογραφιών από το εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Στο τέλος της δραστηριότητας θα προσφερθούν σάντουιτς και χυμοί από την ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις