Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ποιος θα διώξει την τρόϊκα;

Ποιος θα διώξει την τρόϊκα;

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Τα δεινά που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός από τις αξιώσεις των εκπροσώπων των σκληροτράχηλων δανειστών, δεν περιγράφονται. Η βασική αρχή τους είναι να περικοπούν οι συντάξεις και οι μισθοί  και να περιέλθει ο Ελληνικός Λαός σε εκτεταμένη εξαθλίωση και  ανεργία. Ως προς το δάνειο που μας έδωσαν, αυτό θα καλύπτεται από τα αποθέματα του Δημοσίου Ταμείου, ή από  πωλήσεις κερδοφόρων επιχειρήσεων, όπως  στοχεύουν.

Απηνής δίωξη έχει εγερθεί από την τρόϊκα για την απομάκρυνση και των τελευταίων υπαλλήλων από τις θέσεις τους. Να απολύσετε κι’ άλλους και μάλιστα τώρα αμέσως. Τα όσα σχεδίασε το Υπουργείο δεν μας αρέσουν. Θέλομε να φύγουν χιλιάδες υπάλληλοι από τις θέσεις τους. Δεν μας ενδιαφέρει πως θα λειτουργούν οι υπηρεσίες σας!

Σκληροί και άτεγκτοι.  Είναι απορίας άξιο πως τρία άτομα καταπατούν ένα Λαό 11 εκατομμυρίων και τον στραγγαλίζουν οικονομικώς και ηθικώς, χωρίς να αντιδρά κανείς από τους Αντιπροσώπους μας στην Βουλή. Πρώτοι που έπρεπε να αντιδράσουν είναι οι εκπρόσωποί μας. Και αν εύρισκαν δυσκολίες να καλέσουν και εμάς σε βοήθεια. Κάτι  τέτοιο δεν έχει γίνει δυστυχώς μέχρι σήμερα και οι τρεις αλωνίζουν την Ελλάδα κατά το δοκούν και απανθρώπως. Όμοιο φαινόμενο δεν έχει συμβεί στην ιστορία της ανθρωπότητας ποτέ. Και αυτό προέρχεται από την εξάρτιση λόγω δανείων.

Από την άλλη πλευρά οι τροϊκανοί δεν συμφωνούν με την ενοποίηση των Τραπεζών Εθνικής και Γιούρομπανκ!  Φαίνεται πως εισχωρούν σε θέματα που δεν έχουν απόλυτη αρμοδιότητα. Ή μάλλον παλινωδούν, εφ’ όσον πριν λίγες ημέρες ήταν απολύτως σύμφωνοι! Τι παιχνίδια παίζετε κύριοι;

Η αγανάκτηση του κοινού είναι μεγάλη, απερίγραπτη μάλιστα, για τον σκληρό τρόπο  που απαιτούν όπως απολυθούν οι ελάχιστοι απομείναντες υπάλληλοι!  Και εμείς οι απλοί πολίτες διερωτώμεθα με πλήρη αγανάκτηση και πικρία.

Τους τροϊκανούς ποιός θα τους διώξει από τον τόπο μας;

Υπάρχει  νέος Ρήγας Φερραίος, νέα Φιλική Εταιρεία, νέος Υψηλάντης, νέος Παλαιών Πατρών Γερμανός να υψώσει το λάβαρο της οικονομικής  επαναστάσεως και ανόδου της Ελλάδος, ώστε να φύγουν αμέσως οι «κατακτητές»;;

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις