Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρένο και στην Κρήτη ο Ολυμπιακός!

Τρένο και στην Κρήτη ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε με 4-0 του Πλατανιά

Τι κι αν έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμη νίκη στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 4-0 του Πλατανιά στην Κρήτη, με γκολ των Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμου. Μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 4-0 στην έδρα του Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ, αν και παραταγμένοι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στο «τρίποντο».

Ο Αμπντούν άνοιξε τον δρόμο στο 20’ κι ο Ιμπαγάσα (πέρασε στο β’ ημίχρονο) δείχνοντας την κλάση του, έδωσε τις ασίστ στα τέρματα των Φουστέρ (62’) και Μήτρογλου (80’). Το τελικό διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος.

Με το σημερινό αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν το ρεκόρ του Παναθηναϊκού από την περίοδο 1963-64 όταν και τελείωσαν το πρωτάθλημα αήττητοι εκτός έδρας.

Στον αντίποδα, οι Κρητικοί χρειάζονται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές (με Βέροια και Λεβαδειακό) για να μην κινδυνέψουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports