Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αντώνης Σαμαράς στα 18 του ήταν φανατικός θαυμαστής της Γαλλίδας "γατούλας" Μπριζίτ Μπαρντό

Ο Αντώνης Σαμαράς στα 18 του ήταν φανατι...

Είχε βάλει "μέσο" για να την δει από κοντά στον Αστέρα της Βουλιαγμένης

Μια ιστορία από τα παλιά αποκάλυψε πρόσφατα στην εφημερίδα «Το Βήμα» η χιουμοριστική και ενίοτε «καυστική» στήλη «Σίβυλλα». Όπως αναφέρεται στο σάιτ koolnews.gr, ενθυμούμενη η «Σίβυλλα» πικάντικες ιστορίες από τον -προς πώληση- θρυλικό και «κυριλέ» Αστέρα Βουλιαγμένης, αποκαλύπτει μια από αυτές, η οποία αφορά τον νυν Πρωθυπουργό της χώρας όταν ήταν ακόμη στα χρόνια του κολεγίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 18χρονος Αντώνης Σαμαράς υπήρξε φανατικός θαυμαστής της Γαλλίδας «Μπε Μπε», Μπριζίτ Μπαρντό που έγινε σύμβολο του σεξ με ταινίες όπως το «Κι ο Θεός έπλασε τη γυναίκα».

Εκείνο λοιπόν το καλοκαίρι του 1969 ο μετέπειτα Πρωθυπουργός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συναντήσει από κοντά την διάσημη Γαλλίδα σταρ.

Ο κολεγιόπαις άτακτος Αντώνης διατηρούσε δεσμό με την όμορφη γόνο γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας, την γαλανομάτα Μυρτώ Παράσχη, κολεγιοκόριτσο επίσης (προφανώς εννοεί την μετέπειτα γνωστή ηθοποιό).

Αυτό δεν τον εμπόδισε να «βάλει μέσο» για να συναντήσει την υπέροχη Μπριζίτ που είχε καταφθάσει στην Αθήνα. Μάλιστα είχε μαζί του και μερικούς ακόμα συμμαθητές, γόνους καλών οικογενειών.

Η σκηνή έχει «εντυπωθεί» στο μυαλό του σημερινού Πρωθυπουργού (τον ερχόμενο Μάιο γίνεται 62 ετών) και ίσως κάποτε θελήσει να μιλήσει για αυτή τη μοναδική εμπειρία του.

Η Μπαρντό είναι γεννημένη στις 28 Σεπτεμβρίου του 1934 στο Παρίσι (είναι δηλαδή σήμερα 78 χρονών) και μετά από πάνω από 48 κινηματογραφικές ταινίες, έχει εγκαταλείψει το σινεμά εδώ και σχεδόν τριάντα οκτώ χρόνια!

Στο μεταξύ κυκλοφορεί το βιβλίο «Η εκθαμβωτική Μπριζίτ Μπαρντό», όπου η Μαρί Ντομινίκ Λελιέβρ, βιογράφος της που εργάζεται στην εφημερίδα Λιμπερασιόν, φιλοτεχνεί το πορτρέτο της "εθνικής σταρ" της Γαλλίας, χωρίς να κρύβει το θαυμασμό της για «την πορεία, την τόλμη και το κουράγιο» της.

 

 

Η "Μπε Μπε" ιδιαίτερα σέξι σε φωτό του 1968.

Η "Μπε Μπε" ιδιαίτερα σέξι σε ...

Η "Μπε Μπε" ιδιαίτερα σέξι σε φωτό του 1968.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight