Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λίτσα Γιαγκούση: “Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί…”

Λίτσα Γιαγκούση: “Θα ήθελα να έχω κάνει ...

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα έκανε πλαστική

Η Λίτσα Γιαγκούση βρέθηκε "MaZi" με την Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή του entertv.gr. Η γνωστή τραγουδίστρια κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και μίλησε για όλα στην γλυκιά παρουσιάστρια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Αμφιάλη και ήταν το πέμπτο παιδί της οικογένειάς της.

"Μέχρι πριν από 15 χρόνια με έλεγαν "το μωρό"!

Τώρα δεν ξέρω γιατί το έκοψαν... Όλοι ήταν πάνω μου, γιατί ήμουν "το μωρό"..." ανέφερε και μίλησε για τα αδέλφια της, ενώ τόνισε ο πατέρας της ήταν λιγότερο αυστηρός μαζί της από ότι ο αδελφός της.

"Μεγάλωσα με πολύ αγάπη, υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο σπίτι" είπε η ίδια, ενώ παραδέχτηκε ότι ήθελε πάντα να γίνει τραγουδίστρια.

Μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού, για την συνεργασία της με την Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και τις συνεργασίες που εκείνη ξεχωρίζει στην πορεία της.

Όσο για το αν ένιωθε σέξι, εκείνη είπε "Όχι, δεν ένιωθα, αλλά πρόσεχα να είμαι όσο πιο ωραία μπορώ. Για περίπου έξι εφτά χρόνια μπήκα σε ένα πρόγραμμα και φάνηκε νομίζω. Αλλά γενικά είμαι λίγο "χύμα"...".

"Είμαι και στο σπίτι μου έτσι. Νοικοκυρά, μεν, αλλά μου αρέσει γενικά να έχει το σπίτι ζωή" συμπλήρωσε.

"Από δουλειές του σπιτιού με ξεκουράζει το σιδέρωμα, αλλά μισώ το ξεσκόνισμα... Όταν είμαι κουρασμένη, αγχωμένη λέω "Να είχα τώρα 2 -3 πλυντήρια, να σιδέρωνα...".

Μίλησε για την ζωή της στα Βίλια, όπου μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με τον άντρα της και τα κατοικίδια που έχει στο σπίτι της, τα τρία σκυλιά της και τα δύο γατάκια της. "Δεν έκανα ποτέ έντονη ζωή, δεν ήμουν ούτε πολύ του έξω. Πάντα ήμουν του σπιτιού, της παρεούλας. Πιο πολύ μου αρέσει, δηλαδή, να πάω σε ένα ταβερνάκι να φάω, παρά να πάω σε ένα κλαμπ".

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της, εξομολογήθηκε "Θα ήθελα να έχω κάνει παιδί, αλλά από την άλλη δεν μου λείπει κιόλας. Έχω συνηθίσει σε έναν τρόπο ζωής, έχω και τα ζωάκια μου που το υποκαθιστούν όλο αυτό... Τους μιλάω όπως μιλάει μία μάνα στο παιδί της...". Ως προς τους λόγους που δεν έγινε μητέρα, ανέφερε "Το περίεργο είναι ότι πάντα το ήθελα, αλλά ήρθαν έτσι οι καταστάσεις που δεν έτυχε".

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφό της, με τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί, γιατί όπως λέει "Είναι διαδικαστικό. Θα γίνει κάποια στιγμή... να μεγαλώσουμε λίγο! Δεν νιώθω ελεύθερη... Δεν μου λέει κάτι το τυπικό".

Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, τον Μανώλη, πριν γίνει τραγουδίστρια και ξαναβρέθηκαν μετά. Μίλησε, δε και για το πως κρατιέται μια σχέση ζωντανή μετά από αρκετά χρόνια.

"Αν ο άλλος δείξει ότι νοιάζεται - ουσιαστικά, όμως, όχι στα λόγια- και με καταλαβαίνει, μπορώ να γίνω χαλί, για οποιονδήποτε. Αν δω ότι είναι παρτάκιας, γίνομαι άλλη" παραδέχτηκε.

Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι θα έκανε πλαστική για να διορθώσει κάτι που δεν θα της άρεσε στην εμφάνισή της, αν και θα το έκανε με φόβο, όπως είπε και θα το έψαχνε πολύ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight