Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 3 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 3 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Σήμερα προσέξτε τις προστριβές, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στις σχέσεις σας γενικά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, βγάζοντας στην επιφάνεια τον εγωιστικό σας εαυτό. Προσοχή επίσης στη βιασύνη, σε μικρο-ατυχήματα και σε απερίσκεπτες κινήσεις. Πιθανοί και πονοκέφαλοι, που συχνά άλλωστε ταλαιπωρούν το ζώδιό σας.

Ταύρος

Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω κάνει σήμερα το κλίμα δύστροπο λόγω των δύσκολων γωνιών που σχηματίζει, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι. Πιθανές εντάσεις με δασκάλους, με άτομα απ' το εξωτερικό αλλά και με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Προσοχή σε ταλαιπωρίες στα ταξίδια. Σε κάποιο επίπεδο πρέπει να ενεργοποιηθείτε, για να μην εκνευρίζετε τους γύρω σας.

Δίδυμοι

Είναι λογικό σήμερα να υπάρχει αυξημένο άγχος γύρω από οικονομικά θέματα, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να φέρνει και ταλαιπωρίες. Ο καθένας σήμερα θέλει να περάσει το δικό του, γι' αυτό δημιουργούνται εντάσεις, ενώ ειδικά στις φιλικές σχέσεις θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό – βγαίνουν οι διαφορές σας στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα τον εκνευρισμό, τις βιασύνες και τα ατυχήματα, ειδικά μέχρι το μεσημέρι που θα λειτουργεί έντονα το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Άρη. Μην τυφλώνεστε απ' το εγώ σας, καθώς αυτό θα φέρει συγκρούσεις με άτομα εξουσίας αλλά και με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσοχή σε φλεγμονές, κρυώματα, καψίματα κλπ.

Λέων

Το κλίμα στο χώρο δουλειάς, στο χώρο σπουδών και στη καθημερινότητα γενικά είναι έντονο μέχρι και το μεσημέρι, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να προκαλεί ανταγωνισμούς και οξείες αντιδράσεις ή κριτικές. Επίσης προσέξτε τις εντάσεις με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Ταλαιπωρίες και στα ταξίδια ή σε νομικά θέματα – χρειάζεται υπομονή και κατανόηση.

Παρθένος

Έμφαση στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις σας με τα παιδιά δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ η δύσκολη όψη της με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει προστριβές, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Θα είναι όμως μέρα δημιουργικότητας, παιχνιδιού, χαράς, διασκέδασης και φλερτ, αρκεί να αποφευχθούν οι εγωισμοί και να μην ανησυχείτε τόσο πολύ για τα πάντα.

Ζυγός

Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω σχηματίζει σήμερα δυσμενή όψη με τον Άρη, γι' αυτό είναι λογικό να εκδηλώνονται έντονοι εγωισμοί και προστριβές. Ειδικά με το σύντροφο, τους συνεργάτες και με άτομα της οικογένειας θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Προσοχή επίσης σε πονοκεφάλους, φλεγμονές και μικρο-ατυχήματα.

Σκορπιός

Ζωηρή και κινητική μέρα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Κι αυτό λόγω της δυσμενούς όψης Σελήνης-Άρη, που κάνει εύφλεκτο το κλίμα, κυρίως μέχρι και το μεσημέρι. Επίσης προσέξτε τις προστριβές με συγγενείς αλλά και στο χώρο εργασίας. Έντονες και αγχώδεις σκέψεις – ηρεμήστε το νου.

Τοξότης

Παραπάνω άγχος γύρω από οικονομικά θέματα προκαλεί σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε  τις ταλαιπωρίες σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές. Μην βιάζεστε και αποφύγετε τα απερίσκεπτα  έξοδα. Κυρίως μέχρι το μεσημέρι το κλίμα θα είναι αγχώδες, ενώ η όψη αυτή προκαλεί και εντάσεις με τα παιδιά ή στα ερωτικά.

Αιγόκερως

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον πολεμικό Άρη, γι' αυτό το κλίμα θα είναι ανάλογα εριστικό, μέχρι το απόγευμα κυρίως. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εντάσεις με τους δικούς σας και με το περιβάλλον σας γενικά. Επίσης προσοχή στο άγχος αλλά και σε κοψίματα, καψίματα, κρυώματα και πονοκεφάλους.

Υδροχόος

Ίσως ταραχτεί ο ύπνος σας το πρωί σήμερα, λόγω τηλεφώνων ή θορύβων ή άγχους, ενώ γενικά μέχρι και το μεσημέρι το κλίμα θα είναι έντονο, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να προκαλεί τάση για συγκρούσεις κι ανταγωνισμούς. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες και την εριστικότητα στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Προστριβές με συγγενείς.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει κάπως εύφλεκτο το κλίμα σήμερα, ενώ ειδικά με τους φίλους αλλά και  με γνωστούς από ομάδες και συλλόγους θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις και τους εγωισμούς. Επίσης μέχρι το μεσημέρι οι οικονομικές συναλλαγές ίσως σας αγχώσουν και σας ταλαιπωρήσουν – είναι μέρα δράσης κι ενεργοποίησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being