Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 2 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 2 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω σήμερα τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα – πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, σε ήπιο κλίμα το πρωί. Μετά το μεσημέρι όμως θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα, πιθανώς και κάποια απρόοπτα. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα ανακατεύει τη ψυχολογία σας και φέρνει θυμό ή λίγη θλίψη στην επιφάνεια.

Ταύρος

Ήρεμα ξεκινά ή μέρα, με τη Σελήνη απ' τον Αιγόκερω να διευκολύνει στην οργάνωση της ζωής σας και στην τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων. Έμφαση σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, αλλά μετά το μεσημέρι μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες αλλαγές εκεί. Το βράδυ προσέξτε τις ίντριγκες και τους ανταγωνισμούς, ειδικά με συγγενείς εξ' αγχιστείας.

Δίδυμοι

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, κυρίως ό,τι αφορά σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά, τα οικονομικά του συζύγου κλπ, όπου είναι πιθανό να ανακύψουν απρόοπτα. Προσέξτε κάποιες απότομες συμπεριφορές στις φιλίες. Το βράδυ, η διάθεση γίνεται αρκετά εσωστρεφής και είναι καλές ώρες για εσωτερικό ψάξιμο, κάθαρση και ανακάλυψη.

Καρκίνος

Μια κοινωνική μέρα, με επαφές με συνεργάτες, με το σύντροφο και με πιθανές γνωριμίες. Πιο γλυκό το κλίμα το πρωί αλλά μετά το μεσημέρι εκδηλώνονται απότομες αντιδράσεις και νευρικότητα. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα είναι λογικό να "βυθίζει" τη ψυχολογία σας. Προσέξτε την τάση σας να θέλετε τον έλεγχο των άλλων με ύπουλα μέσα.

Λέων

Τον εργασιακό σας οίκο τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα αρκετά παραγωγική, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα. Βέβαια δεν θα λείπουν τα απρόοπτα στο χώρο δουλειάς αλλά και στη καθημερινότητα γενικά, όπως επίσης και σε ζητήματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Προσοχή στη πικρή κριτική, ειδικά προς το βράδυ.

Παρθένος

Το φιλικό σας γήινο ζώδιο του Αιγόκερω διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δημιουργική αλλά και με κάποια απρόοπτα οικονομικά και ερωτικά. Αφήστε λίγο χώρο στον ερωτικό σύντροφο, μην πιέζετε. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα δυναμώνει το πάθος και θα έχετε δυνατές στιγμές με το ταίρι σας.

Ζυγός

Θέματα σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα ασχοληθείτε με την οικογένεια και με την τακτοποίηση  ζητημάτων σχετικών με ακίνητα και με το χώρο σας. Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει ένταση και απότομες αντιδράσεις απ' το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ψυχολογική κάθαρση, με πιθανές εμμονές.

Σκορπιός

Αρκετά επικοινωνιακή μέρα, με συναντήσεις, συζητήσεις, ιδέες και πολλές μετακινήσεις. Δεν θα λείπουν κάποια απότομα λόγια, κυρίως με συναδέλφους ή συγγενείς, ενώ το πρόγραμμά σας ενδέχεται να αλλάξει ξαφνικά. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα "σκοτεινιάζει" λίγο τη σκέψη, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε τις εμμονές, τη καχυποψία κλπ.

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και διάφορες άλλες συναλλαγές. Δεν θα λείπουν κάποια ξαφνικά έξοδα, όπως και ορισμένες απρόσμενες αντιδράσεις στα ερωτικά. Το βράδυ, οι δυνατές, ακόμα και εμμονικές σας επιθυμίες ίσως γίνουν πηγή προστριβών αλλά και εσωτερικής έντασης.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισήλθε το πρωί η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια αλλά και νευρική. Ειδικά μετά το μεσημέρι είναι πιθανές και κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια ή άλλα απρόοπτα. Το βράδυ, η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο, είναι όμως λογικό να δημιουργούνται και εμμονές.

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, είναι λογικό να έχετε αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και ησυχία, ενώ είναι μέρα κλεισίματος κύκλων και ζητημάτων, σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προσέξτε τα παρασκήνια, ενώ ειδικά προς το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα ίσως φέρει μυστικά στην επιφάνεια.

Ιχθύες

Μέρα δικτύωσης για το ζώδιό σας, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για επαφές με ομάδες, συλλόγους και με τις παρέες σας. Καλή μέρα για ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Δεν θα λείπουν κάποια ξαφνικά έξοδα. Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα το βράδυ, προκαλεί ανταγωνισμούς και εχθρότητες στις φιλικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being