Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τρέχουν στην πόλη αύριο οι μαθητές

Πάτρα: Τρέχουν στην πόλη αύριο οι μαθητές

Αγώνας δρόμου στο πλαίσιο του δικτύου Escape

Το  Τμήμα Φυσικής Αγωγής Αχαΐας και  το ΚΕ.ΣΥ.Π. (Κέντρο Συμβουλευτικής και  Προσανατολισμού) Πάτρας της Διεύθυνσης Δ’/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και ο  Δήμος Πατρέων, διοργανώνουν αγώνα δρόμου στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου «Escape: Μια εκπαιδευτική αθλητική πρόκληση για την ανάπτυξη της αυτογνωσίας των μαθητών».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί  στις 31 Μαρτίου 2013, ημέρα Κυριακή και θα συμμετέχουν  μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας.

Η εκκινηση θα γίνει από την Πλατεία Γεωργίου Α’, στις 10:00 π. μ. και οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν την διαδρομή κατά μήκος της Κορίνθου- Γκότση – Μαιζώνος – Φιλοποίμενος – Κορίνθου και θα τερματίσουν στην πλατεία Γεωργίου.

Οι  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των  Σχολείων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να στείλουν μέχρι την Τετάρτη 27 Μαρτίου Κατάσταση Συμμετοχής (Υπόδειγμα 2) στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και να μεριμνήσουν ώστε οι Συμμετέχοντες μαθητές να έχουν Αθλητική Ταυτότητα (Υπόδειγμα 1) και Υπεύθυνη Δήλωση του Γονέα — Κηδεμόνα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις