Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ματς "ζωής ή θανάτου" το απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ματς "ζωής ή θανάτου" το απόγε...

Άρης - Πανθρακικός

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που πλέον βαδίζει προς τον τερματισμό της.

Η σημαντικότερη εξ αυτών θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Άρης υποδέχεται τον Πανθρακικό σε αγώνα «ζωής και θανάτου», με την κλασική αυτή έκφραση να μην απέχει από την πραγματικότητα αφού ο χαμένος… χάνεται, καθώς θα αντικρίσει κατάματα την «άβυσσο» της Β΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είναι προτελευταίοι στη βαθμολογία με 25 βαθμούς και οι Ακρίτες ακριβώς από πάνω τους με 26, ενώ η Βέροια που θα υποδεχθεί την Κυριακή την ουραγό Κέρκυρα έχει 27, δηλαδή… κόλαση. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα ενισχυθεί τελικά με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθητε στην αποστολή.

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και στο… «μονόφθαλμο» γήπεδο του ΟΦΗ, μεταξύ της ηρακλειώτικης ομάδας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Η πτώση του πυλώνα φωτισμού την 25η Μαρτίου επέβαλε την έναρξη της συνάντησης νωρίτερα του αρχικώς προγραμματισμένου, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη σημασία του ματς για τους γηπεδούχους που σήμερα παίζουν τελικό, απέναντι όμως σε μα ομάδα που στοχεύει να αφήσει τον Παναθηναϊκό εκτός πλέι οφ φέτος.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά θέλοντας να πάρει ρεβάνς γοήτρου για την ήττα στον πρώτο γύρο αλλά και ουσίας, για να παραμείνει στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα:

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα               (16:30)        Άρης-Πανθρακικός              (17:15)        
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς   (19:30)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports