Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπό αστυνομικό κλοιό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Τι φοβάται η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Υπό αστυνομικό κλοιό η παρέλαση τ...

Η καθιερωμένη παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στην οδό Αγίου Ανδρέου

Υπό το φόβο επεισοδίων η τοπική Αστυνομία έχει καταστρώσει σχέδιο, ώστε όλα τα κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια της παρέλασης που θα γίνει στην Πάτρα, το πρωί της 25ης Μαρτίου. Για το λόγο αυτό η αστυνομική παρουσία θα είναι έντονη γύρω από την εξέδρα των επισήμων στην πλατεία Τριών Συμμάχων και όχι μόνο.

Στόχος των επιτελών της Αστυνομίας είναι να μην υπάρξουν επεισόδια από διαμαρτυρόμενους πολίτες και κυρίως να μην διακοπεί η παρέλαση όπως έγινε πέρσι.

Ήδη οι φοιτητές που αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας έχουν ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, με αφορμή την παρουσία των επισήμων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις και από άλλες πλευρές.

Βέβαια και φέτος την κυβέρνηση δεν θα την εκπροσωπήσει στην Πάτρα κάποιος υπουργός, αλλά ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα ξεκινήσει με τη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελιστρίας στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας και στις 12 θα κορυφωθούν με την παρέλαση των μαθητών, των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Μάλιστα προβλέπεται αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις