Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοί είναι οι 8 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Αυτοί είναι οι 8 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραπετών με τα καλάσνικοφ, oι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές Τρικάλων. Με μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία, καθώς και με παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων, οι Αρχές -οι οποίες είναι έκθετες μετά το σοβαρότατο συμβάν στις φυλακές- επιχειρούν να φτάσουν στα ίχνη των οκτώ εκ των έντεκα δραπετών.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες

Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών για την προχθεσινή απόδραση κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και τη σύλληψη δύο από αυτούς, επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας σε αγροτική περιοχή, στα σύνορα των νομών Λάρισας και Τρικάλων, άλλος ένας από τους δραπέτες.

Επίσης, δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των οχτώ (8) υπόλοιπων δραπετών που διαφεύγουν τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις