Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κλείνει από Δευτέρα και για 3 μήνες το ένα ρεύμα της Ακτής Δυμαίων -Έργα για τον ανισόπεδο κόμβο στο νέο λιμάνι

Πάτρα: Κλείνει από Δευτέρα και για 3 μήν...

Η κυκλοφορία του ρεύματος αυτού θα εξυπηρετείται από το τμήμα της οδού που εξυπηρετεί το αντίθετο ρεύμα

Από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, ανάδοχο εταιρεία κατασκευής του έργου του ανισόπεδου κόμβου στο νέο λιμάνι, ανακοινώνεται ότι, από την Τρίτη 26 Μαρτίου το πρωί, θα ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ακτής Δυμαίων στο ύψος του Γλαύκου, λόγω των έργων κατασκευής των βάθρων στήριξης των ραμπών του κόμβου.

Για λόγους ασφαλείας της κυκλοφορίας και του εργοταξίου, σε πρώτη φάση, θα αποκλειστεί από την κυκλοφορία το τμήμα της οδού που εξυπηρετεί το ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα. Η κυκλοφορία του ρεύματος αυτού θα εξυπηρετείται από το τμήμα της οδού που εξυπηρετεί το αντίθετο ρεύμα (από Πάτρα προς Πύργο), με εφαρμογή κατακόρυφης  εργοταξιακής σήμανσης στένωσης και διάθεση μιας λωρίδας κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Οι ρυθμίσεις αυτές θα εφαρμοστούν στο τμήμα από τον κόμβο εισόδου του νέου λιμανιού (στο ύψος της Πειραϊκής - Πατραϊκής) μέχρι τη γέφυρα του Γλαύκου. Οι εργασίες της φάσης αυτής εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν τρεις μήνες. Σε επόμενη φάση αντίστοιχη ρύθμιση θα ισχύσει για το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η εταιρεία παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να τηρούν τα όρια ταχύτητας που υποδεικνύει η σήμανση εντός της ζώνης εργοταξιακών ρυθμίσεων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις