Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Παναιγιάλειο συλλαλητήριο σήμερα για τη διατήρηση του ΑΤΕΙ

Αίγιο: Παναιγιάλειο συλλαλητήριο σήμερα ...

Θα συμμετέχει και η ΕΒΟ Αιγίου

Παναιγιάλειο συλλαλητήριο για τη διατήρηση του ΑΤΕΙ στο Αίγιο διοργανώνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 10 το πρωί στην πλατεία Αγίας Λαύρας ο Δήμος Αιγιαλείας, σύμφωνα με την απόφαση που πήρε σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 12 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα τη συνέχιση των κινητοποιήσεων σχετικά με τη διατήρηση των σχολών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρεί άκρως προσβλητική προς την πόλη του Αιγίου και το Δήμο Αιγιαλείας την στάση του Υπουργού Παιδείας και παραγόντων του Υπουργείου. Κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου θα εξεταστεί αν θα πραγματοποιηθεί και πορεία προς την Εθνική Οδό, ενώ θα αποφασιστεί αν οι κινητοποιήσεις της 20ης Μαρτίου θα προσλάβουν χαρακτήρα αόριστης χρονικής διάρκειας. Την ίδια ημέρα θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καθώς και οι Δημόσιες Υπηρεσίες, Τράπεζες κλπ. Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, τόσο στις συγκεντρώσεις, όσο και στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, δεν θα κληθούν και δεν θα επιτραπεί να μιλήσουν βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και πολιτευτές.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή μεσημέρι στα γραφεία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, η πλειοψηφία εμπόρων, καταστηματαρχών και φορέων εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στο να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους την Τετάρτη 20 Μαρτίου ημέρα του Παναιγιάλειου Συλλαλητηρίου και έτσι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, αν και σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας που είχε γίνει πριν λίγες μέρες, είχε αποφασιστεί κλείσιμο των καταστημάτων.

Στο Παναιγιάλειο συλλαλητήριο θα συμμετέχει η ΕΒΟ Αιγίου

Το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Β.Ο. – ΠΥΡ.ΚΑΛ) Αιγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Εμείς οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) όπως τα τρία χρόνια των ληστρικών μνημονίων κρατήσαμε ζωντανή αυτή τη παραγωγική βιομηχανία και υπερασπίσαμε τα δικαιώματα μας έτσι θα κάνουμε και τώρα, οι έμποροι δεν χωράνε ανάμεσα μας. Η νέα διοίκηση της εταιρείας οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, αλλά και για την προοπτική και την ανάπτυξη των ΕΑΣ.

Κυβέρνηση και τρόικα επιχειρούν να καταδικάσουν με τις πολιτικές τους μια ζωντανή επένδυση όπως τα ΕΑΣ σε αργό θάνατο για να οργιάσει ο παρασιτισμός και μαυραγοριτισμός που μας θέλει αποικία και ξέφραγο αμπέλι ξένων συμφερόντων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΑΦΗΣΟΥΜΕ !!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΑ ΕΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΡΙΑ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ

στις 10.00 το πρωί ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις