Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλικιωμένοι ταξιδιώτες χάθηκαν στον Έβρο λόγω... GPS!

Ηλικιωμένοι ταξιδιώτες χάθηκαν στον Έβρο...

Το αυτοκίνητο τους -ένα Μatiz- κόλλησε στις λάσπες και εκείνοι εγκλωβίστηκαν

Συναγερμός σήμανε χτες το βράδυ στον Έβρο, καθώς τηλεφώνημα στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ανέφερε ότι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι χάθηκε στην περιοχή της Μάνδρας, στον δήμο Σουφλίου. Άμεσα έξι τζιπ της ελληνικής αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι. Όλα ξεκίνησαν όταν το ανδρόγυνο που κατευθύνονταν στο Ορμένιο έστριψε αριστερά στη Μάνδρα και στη συνέχεια μπήκε σε χωματόδρομο.

Το αυτοκίνητο τους -ένα Μatiz- κόλλησε στις λάσπες και εκείνοι εγκλωβίστηκαν. Πρόκειται για έναν 70χρονο Ιταλό και την 60χρονη Ρουμάνα σύζυγό του, οι οποίοι ξεκίνησαν οδικώς από την Ιταλία με προορισμό τη Ρουμανία. Στο ύψος της Μάνδρας το GPS τους έδειξε ότι πρέπει να στρίψουν αριστερά, όμως από κει κι έπειτα ξεκίνησε η ταλαιπωρία τους.

Παρά την πολύ μεγάλη κινητοποίηση, το ζευγάρι εντοπίστηκε τελικά στις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Καθώς είχαν εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δεντροστοιχία και ρέμα, δεν μπορούσαν να δουν ούτε τους φάρους των περιπολικών.

Οι αστυνομικοί τους συνόδεψαν έως την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, προκειμένου να ξεκουραστούν και να υποβληθούν σε τυπικό έλεγχο τα στοιχεία τους.

Με το που ξημέρωσε, το ανδρόγυνο συνέχισε το ταξίδι του, έχοντας ζήσει ίσως την πιο μεγάλη περιπέτεια της κοινής τους συμβίωσης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Έβρος θα τους μείνει αξέχαστος...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις