Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 12 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 12 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Φεύγει ο πολεμικός Άρης απ' το ζώδιό σας, κι έτσι μετά από αρκετές  εβδομάδες δράσης, σάς αφήνει σε λίγη ησυχία. Βέβαια θα τονίσει τον  οικονομικό σας τομέα μέχρι τις 20/4, όπου είναι πιθανά έντονα άγχη και ανατροπές – προετοιμαστείτε. Προσέξτε επίσης τις βιαστικές κι απερίσκεπτες αγορές, πωλήσεις, αποφάσεις κλπ. Ανταγωνισμοί για χρήματα και αποκτήματα.

Κριός

Επιτέλους αλλάζει το κλίμα στη  ζωή σας, βγαίνετε απ' την αδράνεια, καθώς ο δυναμικός Άρης εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας. Μέχρι τις 20 Απριλίου που θα καθίσει, θα είναι  μια περίοδος με ξεκινήματα, δράση, εξελίξεις αλλά και πόλεμο! Ειδικά μάλιστα σήμερα, προσέξτε πολύ τους ανταγωνισμούς, τα ατυχήματα και τον ισχυρό εγωισμό σας.

Ταύρος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο  Άρης και εισέρχεται στον Κριό, απ' όπου θα ταράξει λίγο την ησυχία και τον  ύπνο σας μέχρι τις 20/4 που θα εισέλθει στο ζώδιό σας. Κι αυτό γιατί μπορεί να βγάλει ενοχές και άλλα ενοχλητικά συναισθήματα στην επιφάνεια, κάθαρση του παρελθόντος γενικά, ενώ ίσως αντιμετωπίσετε κρυφούς εχθρούς και παρασκήνια. Κλείσιμο κύκλων.

Δίδυμοι

Από σήμερα που εισέρχεται ο πύρινος Άρης στον Κριό και μέχρι τις 20 Απριλίου, θα πρέπει να προσέχετε τους ανταγωνισμούς και τους τσακωμούς με φίλους και στις παρέες σας ή σε ομάδες και συλλόγους που συμμετέχετε. Είναι όμως πιθανό να πάρετε πρωτοβουλίες για παρέες ή ομάδες, ή να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στο ίντερνετ.

Καρκίνος

Με την είσοδο του Άρη στο  Κριό σήμερα αλλάζει δυναμικά η ενέργεια, γίνεται πιο εριστική, κι έτσι μέχρι  τις 20 Απριλίου θα πρέπει να προσέχετε  τις εντάσεις, τα ατυχήματα και  τον εγωισμό σας. Θα φέρει όμως και την δυνατότητα για θαρραλέα επαγγελματικά ξεκινήματα και δράση. Φροντίστε ωστόσο να μην συγκρουστείτε με άτομα εξουσίας.

Λέων

Η είσοδος του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού από  σήμερα, τονώνει ιδιαίτερα τη ζωτικότητα, το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας. Μέχρι τις 20/4, θα ωθήσει σε δυναμικά ανοίγματα, ενώ μπορεί να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή νομικές διεκδικήσεις. Πιθανά ταξίδια επίσης, αλλά προσέξτε και τις ταλαιπωρίες σε αυτά. Συγκρούσεις με δασκάλους και συγγενείς εξ' αγχιστείας.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Άρη σήμερα είναι πιθανό να αυξήσει τα οικονομικά άγχη μέχρι τις 20 Απριλίου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις ή ταλαιπωρίες γύρω από οικονομικά θέματα, ή σε σχέση με δάνεια, εφοριακά, κληρονομικά, επενδύσεις, διατροφή συζύγου κλπ. Επίσης σ' αυτή τη περίοδο προσέξτε να μην χειραγωγείτε τους άλλους. Αυξημένος ερωτισμός ωστόσο.

Ζυγός

Σε μια πολεμική περίοδο σάς βάζει η είσοδος του Άρη  στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 20 Απριλίου και θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις συγκρούσεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες και με τους γύρω σας γενικά. Ταυτόχρονα όμως θα είναι εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών, ή δυναμικών αποφάσεων στο τομέα αυτό. Έντονη η σημερινή μέρα.

Σκορπιός

Εισέρχεστε σε μια περίοδο με ιδιαίτερη δραστηριότητα στον οίκο της εργασίας, με την αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα να φέρνει την ευκαιρία για επαγγελματικά ξεκινήματα, αποφάσεις και δράσεις. Προσέξτε όμως και τις συγκρούσεις στο χώρο εργασίας έως τις 20/4. Επίσης προφυλάξτε την υγεία σας από φλεγμονές, κρυώματα, ατυχήματα. Πρέπει να εξυγιάνετε τη διατροφή σας.

Τοξότης

Βγαίνει απ' το λήθαργο και την εσωστρέφεια το ζώδιό σας, με την είσοδο του Άρη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού σήμερα να σας βάζει σε μια περίοδο δημιουργική, ερωτική και δραστήρια. Θα φέρει νέες αισθηματικές περιπέτειες μέχρι τις 20/4 και την ευκαιρία για μια εγκυμοσύνη. Σπορ, χόμπι, διασκέδαση, φλερτ αλλά και συγκρούσεις με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Σε μια ιδιαίτερα έντονη και κουραστική περίοδο σάς βάζει  η είσοδος του Άρη στον Κριό, κι έτσι αλλάζει δυναμικά το κλίμα. Μέχρι τις 20/4 η διέλευση αυτή θα φέρει αρκετή δραστηριότητα αλλά και ταλαιπωρίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – πιθανές μετακομίσεις, ενοικιάσεις, επιδιορθώσεις κλπ. Προσέξτε τις συγκρούσεις με τους δικούς σας.

Υδροχόος

Αλλάζει ζώδιο ο δυναμικός Άρης σήμερα και θα επηρεάσει τον οίκο της επικοινωνίας μέχρι τις 20/4. Σ' αυτή τη περίοδο λοιπόν, θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό στις καθημερινές συνεννοήσεις και στις μετακινήσεις. Προσέξτε επίσης τα ατυχήματα στο δρόμο. Συγκρούσεις με αδέρφια ή συγγενείς. Μην είστε εριστικοί στο λόγο. Νέα μαθήματα και σεμινάρια όμως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being