Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπαίνει σε περιπέτειες η Παναχαϊκή μετά την ήττα (1-0) από τον Βύζαντα

Μπαίνει σε περιπέτειες η Παναχαϊκή μετά ...

Στα Μέγαρα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Η Παναχαϊκή μπαίνει σε περιπέτειες μετά την ήττα με 1-0 από τον Βύζα στα Μέγαρα, αφού δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα όπως θα ήθελε.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκηνικό των κακών αποτελεσμάτων για τους "κοκκινόμαυρους" οι οποίοι θα πρέπει να παλέψουν πλέον για την παραμονή τους.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα η πατρινή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39' όταν ο Γκεμίσης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κρολ, αυτός κατέβασε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με πλασέ "κρέμασε" τον Ανδρούτσο.

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή δημιούργησε κάποιες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τους "κοκκινόμαυρους" να πιέζουν, αλλά τους γηπεδούχους να μην τους αφήνουν περιθώρια.

Βύζας (Η. Φυντάνης): Πουρής, Χαρτσιάς, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (69' Μανδύλης), Μπιτσάκος, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Κρολ, Γκεμίσης (78' Ταμπάκης), Αρναρέλης, Π. Βλάχος

Παναχαϊκή (Σωτήρης Αντωνίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Κοκκίνης, Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής. Βασιλαντονόπουλος, Κοιλιάρας Δ (37' Ν' Τζιοντό), Άντονι (51' Βάντερσον), Λίτσης, Σαλαμαστράκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports