Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 6 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 6 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η εξισορροπητική και γλυκιά Αφροδίτη, σχηματίζει μια πολύ καλή όψη με τον Κρόνο, η οποία σάς φέρνει σε καλύτερη επαφή με τη πραγματικότητα στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, κι έτσι μπορείτε να κάνετε σωστές και παραγωγικές κινήσεις. Ασφάλεια, σταθερότητα, ωρίμανση δεσμών κι εποικοδομητικές κινήσεις στις σχέσεις.

Κριός

Μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα και νευρική ένταση σήμερα, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί τα συναισθήματα στις σχέσεις και μπορεί να γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις με σιωπηλό τρόπο. Επίσης είναι μια όψη που τις τελευταίες μέρες φέρνει στήριξη οικονομική, πιθανόν από τρίτους.

Ταύρος

Πολύ καλή για τις σχέσεις σας είναι η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και γίνονται αργά αλλά σταθερά βήματα εξέλιξης. Διαχειρίζεστε καλύτερα τους άλλους τώρα, με περισσότερη ωριμότητα και υπομονή. Ευνοούνται οι ερωτικοί δεσμοί, οι συνεργασίες, οι φιλίες αλλά και η συμμετοχή σε ομάδες. Σταθερή εξέλιξη σχεδίων.

Δίδυμοι

Ευνοεί τα επαγγελματικά σας η ωραία όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες μέρες ισορροπεί το κλίμα στο χώρο εργασίας και επικρατεί αίσθημα ευθύνης που διευκολύνει τη παραγωγικότητα και τις επαγγελματικές σχέσεις. Οι συνεργασίες είναι τώρα εποικοδομητικές, ενώ μπορεί να απολαμβάνετε τη δουλειά αλλά και τη καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Τα υδάτινα ζώδια ευνοούνται ιδιαίτερα από την πολύ καλή όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες μέρες προσφέρει συναισθηματική και υλική σταθερότητα κι ασφάλεια. Το πάρε-δώσε στις σχέσεις είναι πιο ισορροπημένο, τα συναισθήματα πιο ώριμα και οι αισθηματικοί δεσμοί τώρα είναι πιο αληθινοί. Σταθερότητα και ασφάλεια και στα οικονομικά.

Λέων

Ο αυστηρός Κρόνος μπορεί να ταλαιπωρεί το ζώδιό σας απ' το περασμένο φθινόπωρο, όμως κατά διαστήματα θα αναγνωρίζει τις προσπάθειες και την εξέλιξή σας. Έτσι τώρα με το ωραίο τρίγωνό του με την Αφροδίτη, νιώθετε ότι ανεβήκατε ένα σκαλάκι και έχετε περισσότερη σταθερότητα μέσα σας – βάζετε γερές βάσεις στη ζωή σας, μέσα απ' την υπευθυνότητα.

Παρθένος

Αν και ο δύστροπος Κρόνος βγάζει αρκετές αμφιβολίες στην επιφάνεια απ' το φθινόπωρο σε σχέση με τον τρόπο που επικοινωνείτε και μπορεί να φοβάστε να πείτε ή να γράψετε πράγματα που σκέφτεστε, ωστόσο κατά διαστήματα θα νιώθετε πιο σίγουροι επικοινωνιακά. Έτσι και τώρα, με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, να ωριμάζει το νου αλλά και τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Λίγο νευρική και με απρόοπτα μέρα, ωστόσο κορυφώνεται και η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες μέρες σταθεροποιεί τα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Οι προσπάθειές σας σε αυτούς τους δυο τομείς αποφέρουν αποτέλεσμα, ενώ απολαμβάνετε όσα έχετε, τις σχέσεις, την ασφάλεια, την εργασία και μια ωραία καθημερινότητα.

Σκορπιός

Μια πολύ καλή όψη κορυφώνεται τώρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο βοηθά ιδιαίτερα τις σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σας. Με περισσότερο ρεαλισμό και υπευθυνότητα χτίζονται τώρα οι δεσμοί και διαχειρίζεστε τα οικονομικά. Αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητα, ενώ και η δημιουργικότητά σας μπορεί τώρα να πάρει τη μορφή που θα θέλατε.

Τοξότης

Κάπως ασταθής για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας μέρα, με πιθανά έκτακτα έξοδα, ωστόσο κορυφώνεται και η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία ευνοεί θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και το κλείσιμο κάποιων δύσκολων ζητημάτων που σας απασχολούσαν. Ο συναισθηματικός σας κόσμος επίσης σταθεροποιείται και νιώθετε πιο σίγουροι εσωτερικά.

Αιγόκερως

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σήμερα βγάζει καχυποψία και κάποια αρνητικά αισθήματα γενικά στην επιφάνεια, όμως κορυφώνεται και η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες μέρες βοηθά στο να γίνουν επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις σε ώριμο κλίμα. Τα σχέδιά σας επίσης προχωρούν σταθερά κι επιτυχώς.

Υδροχόος

Το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ευεργετεί τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας τις τελευταίες μέρες, ενώ μέσα από ώριμες κινήσεις και μέσα από την υπευθυνότητα στην εργασία και προς τους συνεργάτες, καταφέρνετε να αναγνωριστείτε σε ένα βαθμό. Οι κόποι που ζητά ο Κρόνος λοιπόν δεν πηγαίνουν χαμένοι, ενώ βγαίνετε και οικονομικά κερδισμένοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being