Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ουδεμία απόλυση υπαλλήλου

Ουδεμία απόλυση υπαλλήλου

του Μιχάλη Στρατουδάκη

Πρέπει να αντιταχθούμε σθεναρώς στην μανία καταδιώξεως των εργαζομένων Ελλήνων που διακατέχει την  τρόικα και τους συνεργάτες της.

Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή έχει ανέργους το σύνολο του ενεργού πληθυσμού. Ο Δημόσιος τομέας μάλλον υπολειτουργεί, αφού έχασε τεράστιο μέρος του δυναμικού του.

Φόροι δεν εισπράττονται διότι δεν υπάρχουν χρήματα από τους υποχρέους. Εισφορές δεν καταβάλλονται στα Ταμεία λόγω ανεργίας. Τα καταστήματα κλείνουν κατά χιλιάδες, δημιουργώντας πρόσθετη ανεργία. Τα πάντα εμπορικώς είναι σε νεκρό σημείο. Και έρχεται αναιδώς η τρόικα να επιμένει σε απολύσεις υπαλλήλων! ΟΧΙ. Να μη γίνει καμμία περεταίρω απόλυση.

Να αντισταθούμε με σθένος στον παραλογισμό αυτό των δανειστών. Για να πάρουν τα χρήματα που μας δάνεισαν, πρέπει να μας βοηθήσουν, ώστε να εργαστούμε, να υπάρξει ανάπτυξη, να μειωθεί η θανατηφόρα για την οικονομία και τον Λαό λιτότητα και η ύφεση.

Χωρίς εργασία πως θα αποδώσομε τις οφειλές μας;  Μήπως δεν θέλουν να έχουμε πόρους για να μας δώσουν κι’ άλλο επαχθές δάνειο;;

Ακόμα προκαλεί αντίφαση αν όχι ειρωνεία, στους στόχους τους, η έκφραση τροϊκανών ότι τους τρομάζει η ανεργία στην Ελλάδα!! Πράγματι είναι τρομακτική. Και αφού το διαβλέπετε γιατί επιμένετε σε απολύσεις, δηλαδή σε αύξηση της ανεργίας;

Να σταματήσουν οι απολύσεις με όποια δικαιολογία και αν «σερβίρονται» αυτές. Αποτελούν νέα λαιμητόμο στον δεινά μαστιζόμενο Ελληνικόν Λαό.

Απαιτούμε από τους Κυβερνώντες, να μη υπακούσουν στις αποπνικτικές αξιώσεις των δανειστών για απολύσεις και αντιθέτως να κινηθούν προς μέτρα που οδηγούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και την δημιουργία θέσεων εργασίας, με γοργούς ρυθμούς. Πρέπει να εργασθούμε, διαφορετικά θα πεθάνομε εκ πείνης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις