Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε ποιός νεαρός Τούρκος ηθοποιός έχει ξετρελάνει τις Ελληνίδες

Δείτε ποιός νεαρός Τούρκος ηθοποιός έχει...

Είναι ο 28χρονος Burak Özçivit που παίζει στο δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1 "Σουλειμάν"

Το όνομά του είναι Burak Özçivit και ενσαρκώνει τον γοητευτικό και ατρόμητο πολεμιστή Μπάλι Μπέη στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» που προβάλλεται κάθε βράδυ στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Όπως γράφει το σάιτ tlife, ο γοητευτικός Burak, μελαχρινός με επιβλητικό βλέμμα και όμορφα αδρά χαρακτηριστικά έχει καταφέρει να ...ξετρελάνει τις κυρίες της Ελλάδας με αποτέλεσμα να μιλάνε όλες για αυτόν και να θέλουν με πάθος να τον γνωρίσουν και να τον συναντήσουν από κοντά. Μάλιστα πρόσφατα δημιουργήθηκε και επίσημο ελληνικό φαν page για αυτόν, στο facebook!

Ο Burak γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 24 Δεκεμβρίου του 1984 (είναι 28 χρονών), έκανε καριέρα ως μοντέλο, με εξώφυλλα μάλιστα στην Τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε αρκετές τουρκικές σειρές.

Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στη σχολή καλών τεχνών στο τμήμα φωτογραφίας.

To 2003 και το 2005 ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο μοντέλο άνδρας της Τουρκίας . Το 2007 έκανε την πρώτη του ταινία στον κινηματογράφο.

Όπως γράφει το tlife, παρά το γεγονός ότι πολλά δημοσιεύματα έχουν κάνει νύξη και αφήσει υπονοούμενα για ομοφυλοφιλικές του ερωτικές επιλογές, ο όμορφος Burak που στο σήριαλ εμφανίζεται με μουστάκι και έφιππος, έχει σχέση πάνω από ένα χρόνο με την 26χρονη Ceylan Capa και περνούν πολύ χρόνο μαζί είτε για ψώνια σε εμπορικά κέντρα, είτε σε επίσημες εμφανίσεις.

H Σειλάν είναι γόνος πλούσιας οικογένειας της Τουρκίας, έχει σπουδάσει μουσική στη Βιέννη και της αρέσει η μόδα και το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight